Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatkica

Pogledajte kako je beba reagirala kada je otac obrijao bradu

Foto: Youtube Screenshot
1/4
25.06.2016.
u 11:07

Devet mjeseci stara Ruby prvo je u čudu promatrala oca, a zatim i pokazala kako joj se svidjela nova promjena

Djeca imaju drukčiji pogled na stvarnost no odrasli ljudi, a devetomjesečna Ruby posebno je iznenadila svojom reakcijom nakon što je njezin otac obrijao bradu

Na početku snimke vidimo neobrijanog tatu Davida koji pjeva zajedno s Ruby. U sljedećem trenutku David je ručnikom omotao donji dio lica pa ga iznenada pokazao -–bez brade. Devet mjeseci stara kći prvo je u čudu promatrala oca, a zatim i pokazala kako joj se svidjela nova promjena.

Pogledajte u videu: 

 

>> Opa! Vlasnik s ovom fotografijom za oglas otkrio nezgodan detalj

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:23 24.06.2016.

Znaju li ljudi jos uvijek znacenje rijeci "privatnost"? Ovako se izruguju prirodnoj reakciji djevojcice. Svaka bud.la dijeli svoju intimu s ostatkom svijeta. A lijeni novinari prenose. Lakse i to no napisati tekst.

TH
than
01:31 25.06.2016.

Glupost. Dijete je u ranom razvoju i naravno da nije moglo shvatiti razliku... Nije to trodnevna ili tjedna brada, vec debelo pustena... Sa time da u tim godinama slabije i vide. Dakle reagirala je kao na stranca.... Nista cudno i nepotrebno za snimiti.

ON
onle79
21:45 25.06.2016.

A vidi pedagoge pusti_otok i than.....bravo za obojcu.....genitalci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije