Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO, NAPETO...

Pogledajte kako je Danac sinovima rekao da je osvojio 15 mil. kn

loto
Foto: Screenshot Youtube
1/2
23.09.2014.
u 13:20

Dečki nisu mogli vjerovati kad su čuli koliko je njihov otac osvojio novca

Mnogi od nas barem su jednom u životu razmišljali o osvajanju veće količine novca na lotu, odnosno o trenutku kada tu vijest priopćavamo svojoj obitelji.

Ovaj video prikazuje kako je to jedan Danac koji je osvojio 15 milijuna kruna (oko 15,3 milijuna kuna) priopćio svojim sinovima. Mora se priznati da ima smisla za napetost.

Video je na danskom, no ako razumijete engleski, možete uključiti titlove na tom jeziku.

 

>> Igrači lota zaboravili podići čak 265 milijuna kuna dobitka

>> Igrač iz Požege pogodio sedmicu i osvojio 2 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 4

MA
matekmatatek
14:21 23.09.2014.

Dođe čuvjek kući i pita ženu što bi napravila da on dobije na lotu. Kaže žena: Uzela bih ti pola i otišla od tebe. Na to će muž: Evo ti 30 kn i bježi iz kuće.

MA
maklin
14:51 23.09.2014.

Lijepo, svaka čast, neka im je sretno.

ĆA
ćaćaća
16:00 23.09.2014.

naši političari to rade svaki par mejseci ispred djece..doduše nisu to osvojili na lotu i ne smiju pustiti snimke u javnost..zna se na koji način su milijune dobili..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije