Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalmatinac

Počeo s pričom, a završio pjesmom u čast Hajduka: Ovo je najluđi oglas za barku u povijesti...

pasara
Foto: Njuškalo/Svecerni
14.02.2016.
u 22:31

Korisnik Svecerni ujedno je i vrlo duhovit pa ga, ako imate vremena i volje, pročitajte od početka do kraja

Ako volite more, Dalmaciju i barke, razveselit će vas ovaj originalni oglas za poznatu pasaru, koji je jučer objavljen na Njuškalu. Kreativni Dalmatinac objavio je prodaju svoje "Istranke" s natkabinom za koju je očito vrlo emotivno vezan budući da joj je posvetio i stihove, uz opširnu priču koja ga veže uz njegovu pasaru. Prodaje ju za otprilike 58.000 kuna.

Korisnik Svecerni je ujedno i vrlo duhovit pa ga, ako imate vremena i volje, pročitajte od početka do kraja. Izvjesno je da ga je ponijela i proslava 105. rođendana Hajduka.

>> Po noći plovio neosvijetljenom brodicom pa se sudario s pasarom

Komentara 22

SO
sonce
06:16 15.02.2016.

Novinarstvo ošlo k vragu pišu se svakakve gluposti o hajduku. Čuja sam, da je doli u dalmaciji Pisova otelila tele i dali mu ime Hajduk oli je veterinar ima oko vrata šal, kada je oplođiva Pisavu.A vele ljudi,da je istinana a Brbić bija kum.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:43 15.02.2016.

Tko pročita do kraja svakako je kandidat za večernjakovu ružu.

S0
Svizac_01
03:19 15.02.2016.

Pokušao pročitati barem početak oglasa, ali mi baš ne ide lokalni dijalekat, pa sam odustao. Hrpa besmislica, nevezana za prodaju barkice. Ali najvažnije informacije, kao npr. koliko je plovilo staro ili stanje plovila potpuno nedostaje, osim ako ne prihvatimo informaciju napisanu pod stanje: rabljeno. Ako je to nekom novinaru zanimljivo, možda bi moglo biti i nekom liječniku. Cijenu neću komentirati, ali za barkicu ispod 5 m dužine, nepoznatog godišta i stanja, traži 7.500 €. Ako nije pismen, barem je veliki optimista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije