Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jokenation

Pedja Bajović na svjetskom natjecanju stand-up komičara

Pedja Bajović
Foto: PR FOTO
1/5
05.10.2015.
u 09:40

Naš stand-up komičar izabran je je u uži izbor globalnog natjecanja komičara pod nazivom Jokenation.
Tokom prošlog četvrtka tisuće je stand-up komičara širom svijeta iščekivalo objavu imena onih koji su ušli u izbor najveće globalne potrage za stand-up talentima, koju organizira jedan od najvećih festivala komedije u svijetu - Montreux Comedy Festival. Rezultati prvog dijela selekcije, objavljeni u četvrtak popodne, obradovali su njih 20 u osam svjetskih teritorija, a među njima, u kategoriji Kontinentalna Eeropa/Rusija je i Pedja Bajović.

- Mislim da još nisam svjestan šta se dogodilo i šta bi se još sve moglo dogoditi. - uzbuđeno govori Pedja i nastavlja - Nije da nemam međunarodnog iskustva, ali je ovo veće od ukupno svega što sam do sada napravio!

Pedja Bajović je pionir regionalne stand-up komedije i kao izvođač i kao producent. On stoji iza prvih turneja u Hrvatskoj, kao i onih koje su obuhvatile cijelu regiju, prvi je stand-up komičar koji je predstavljao Istočnu Europu na prestižnom natjecanju u američkom Seattleu. Njegov producentski rad je okrunjen TV serijalom 'Komedija s nogu 3u1' koji trenutno nalazi svoje mjesto u programu 20 televizijskih kanala u Bosni i Hercegovini.

Ne preostaje mi ništa drugo, nego da u sljedećih sedam dana na sve moguće načine tražim podršku od svih onih koji poznaju moj lik i djelo, ali i onih koji su jednostavno dobri ljudi! - sa smijehom priznaje Pedja.

Pomoći mi se može tako što se na Pedjinoj web stranici ovog natjecanja jednostavno kliknete VOTE i tako date svoj glas. Međutim, Pedja Bajović poručuje: - Ako imate vremena, pogledajte nastupe i ostalih kolega. Među njima zaista ima odličnih komičara, a tek onda glasajte - za mene!

Rezultati ulaska u finale natjecanja  Jokenation će se znati 12.listopada , a pobjednici će biti poznati do kraja godine.

Više o Pedji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije