Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpopularniji političar SAD-a

Pas Duke ponovno izabran za gradonačelnika američkog gradića

Duke
Foto: Facebook
1/4
23.08.2016.
u 11:08

...i to treći put zaredom

Čini se kako je u jeku predsjedničke kampanje najpopularniji političar SAD-a ipak treći put izabrani gradonačelnik, koji je za razliku od uobičajenih kandidata na dvije noge – pas.

Koja je tajna ovog četveronožnog čovjekova najboljeg prijatelja u njegovoj i više no uspješnoj političkoj karijeri, s obzirom na to kako je na mjesto gradonačelnika izabran već treći put? K tome, samo je jedan glas mjesta Cormorant u Minnesoti otišao drugom kandidatu, Dukeovoj curi Lassie.

Tajna je u tome što je on pas. A svi vole pse, prenosi Huffington Post.

Iako je vijest o ovom izboru pomalo bizarna i krajnje neobična, pas Duke nije usamljen u svom životinjskom obnašanju dužnosti. Još dva psa, mačka i koza koja voli popiti pivo imenovani su gradonačelnicima Clay Henryja III.

>> Otkrio što mu poštar radi svakog dana preko ograde

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rondo
rondo
11:52 23.08.2016.

ovo je rješenje svih naših problema

Avatar maxist
maxist
09:55 25.08.2016.

mislim da naši pesi iz Dumovca mogu zamijeniti sve političare od načelnika općine do predsjednika sabora.......i nema više trte-mrte, ni zaduživanja ,ni mitnice..no morti kakva kost.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije