Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koji peh

Superljepilo umjesto lijeka: Ovoj ženi kapanje očiju pretvorilo se u pravi horor!

žena
Foto: Screenshot WBPF
1/2
10.10.2015.
u 21:09

Iako je sve moglo završiti puno gore, liječnik tvrdi da bi se Katherine uskoro trebao vratiti vid i da ne bi trebala imati trajnih oštećenja.

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se Katherine Gaydos prilikom jednog izlaska iz kuće. Nesretna je Amerikanka, naime, hodala ulicom kada je jedan čovjek slučajno uperio prema njoj stroj za otpuhivanje lišća tako da su krhotine lišća završile direktno njoj u očima. 

S obzirom da ništa nije vidjela Kathrine je zamolila neopreznog muškarca da joj donese kapljice za uči. No umjesto  kapi, muškarac je zabunom uzeo superljepilo i istisnuo ga ženi ravno u oko.

-Čim sam osjetila da mi oko gori zatvorila sam ga i počela vikati zovite 911- ispričala je nesretna žena za lokalnu televizijsku postaju WPBF.

Iako je brzo stigla kod liječnika, samohrana majka dvoje djece još je brže otišla iz ordinacije kada je shvatila da nema zdravstveno osiguranje i da trenutno nije u mogućnosti platiti liječenje. Otišla je doma i nastavila živjeti sa zatvorenim okom punih devet dana

Nakon što je njena priča završila u medijima jedan kirurg odlučio joj je pomoći. Ponudio joj je besplatnu operaciju od koje se Kathrine trenutno oporavlja.

Iako je sve moglo završiti puno gore, liječnik tvrdi da bi se Katherine uskoro trebao vratiti vid i da ne bi trebala imati trajnih oštećenja.

>>Umjesto kapi, u oči ukapala superljepilo

>>Čudesne kapi za duge trepavice konkurencija su maskarama

Komentara 4

AN
AnteizmalogZGa
08:19 11.10.2015.

To mogu samo "ludi" Ameri!

DU
Deleted user
20:24 11.10.2015.

Ima jedna starija gospođa kod nas koja je učinila isto prije par godina. Stanuje blizu šatoraša sa plinskim bocama u savskoj 66

KO
kodifan
02:14 11.10.2015.

nije htjela riskirati da izgubi djecu zbog bolnickog racuna , svaka cast na hrabrosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije