Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi bi s njima letjeli

Ovo su najseksi stjuardese na svijetu

stjuardese
Foto: Facebook
1/6
23.04.2017.
u 15:24

Stjuardese su glavno lice svake aviokompanije, a ovo je popis onih koje su najljepše

Stjuardese su jedne od glavnih promotora svake aviokompanije pa nije ni čudo da je njihov izgled izuzetno bitan kada traže posao. Često su na glasu kao jedne od najseksi žena i mnogi muškarci maštaju baš o njima.

Portal vivalifestyleandtravel.com napravio je tako popis najseksi stjuardesa na svijetu, a među njima su se našle i one iz susjedne Srbije.

5. Singapore Airlines
Razvili su čak i brend Singapore djevojka te im je iznimno bitno kako izgledaju njihove stjuardese. Odjevene u karakteristične uniforme, uvijek sa smiješkom na licu našle su se na petom mjestu ovoga popisa.

Foto: Facebook/ Naš potok

4. Air Serbia
Na popisu najseksi stjuardesa su i susjede iz Srbije. Viva piše kako samo kratkim pogledom na Instagram stranicu kompanije poželite rezervirati let za Beograd.

Foto: Facebook/ Naš potok

3. Air France
Bilo da je riječ o muškarcima ili ženama, njihovi članovi posade su jednostavno preseksi da ne bi bili na ovom popisu. Još kada vas francuskim naglaskom pitaju jeste li za čaj ili kavu jednostavno se raspametite.

Foto: Facebook/ Naš potok

2. VietJet Airlines
Jedine stjuardese koje imaju bikinije kao uniforme ne mogu proći neprimijećeno. Zapravo niti ne izgledaju kao stjuardese već modeli, a ako putujete njihovim zrakoplovom dobit ćete i kalendar za uspomenu.

Foto: Screenshot/reuters

1. Emirates
Najpoznatije su stjuardese kompanije Emirates. Tvrtka ima sjedište u Dubaiju, ali za njih rade djevojke iz cijeloga svijeta tako da će svaki putnik sigurno naći barem jednu stjuardesu koja će ga oboriti s nogu.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Prave junakinje: na 12,800 metara visine trudnicu su porodile stjuardese

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
16:27 23.04.2017.

Sjuardese - leteće konobarice. Možemo gledati to i po lokalnim birtijama.

DU
Deleted user
16:36 23.04.2017.

Kakve glupe kriteriji vi nabijate ljudima...bolesni intenet..ja ih cijenim po tome sto moraju trpiti kretene po avionima i ovo šablonsko seksisticko ophodjenje prema njima .

MO
matK.O.
16:42 23.04.2017.

naravno da su i srpkinje tu,nemože večernji bez njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije