Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pazi medo

Ovo se usude samo najhrabriji: Pogledajte iz zraka predivne ličke pašnjake

Zip line - Pazi medo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
23.04.2017.
u 10:21

Ova atrakcija napravljena je kako bi se turisti zadržali u Lici koji uglavnom kroz nju samo prolaze nakon što posjete Plitvička jezera

Posjetitelji uživaju u Zip lineu - Pazi medo dugačkom 1.700 metara koji je postavljen u Rudopolju, a tijekom leta ljubitelji adrenalina imaju predivan pogled na ličke pašnjake.

Pri letu se postiže brzinu od čak 110 kilometara na sat, a vožnja traje oko dvije minute.

Zip line - Pazi medo jedan je od najdužih i najbržih Zip lineova u Europi, a tek je prvi od tri zip linea koje će Udruga Rudopolje napraviti u suradnji s Općinom Vrhovine koja je nositelj projekta Zip line - Pazi medo.

Ova atrakcija napravljena je kako bi se turisti zadržali u Lici koji uglavnom kroz nju samo prolaze nakon što posjete Plitvička jezera.

>> Nova atrakcija: Čuvena bura 'muzicirat' će na makarskoj Burolini

Komentara 2

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:22 24.04.2017.

Umjesto pazi medo moglo bi i pazi Mrak. Nitko se ne bi usudio ...

DE
deda1234
22:59 23.04.2017.

neka hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije