Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVRŠENA TAKTIKA

Ovako je Beograđanin u Zagrebu zaštitio svoj automobil

Registracija
Foto: Čitatelj
20.02.2017.
u 17:34

Možda neki neće biti uvjereni u vjerodostojnost zaštite, no zašto riskirati?

Prije nekoliko je dana, zbog srpskih registracija na njegovom automobilu, napadnut direktor festivala Exita Dušan Kovačević.

Vidno alkoholizirani napadači, zbog Kovačevićeve nacionalnosti, navodno su ga nazivali četnikom i pitali kako ga nije sramota uopće dolaziti u Zagreb.

Najvjerojatnije u strahu kako se gostu beogradskih oznaka ne bi dogodilo isto, jedan je domišljati vozač smislio savršenu taktiku.

Iako beogradskih registarskih oznaka, njegov automobil krasi naljepnica Bad Blue Boysa, poznate zagrebačke navijačke skupine s kojom 'nema zezanja'. 

Možda neki neće biti uvjereni u vjerodostojnost zaštite, no zašto riskirati?

>>Imate li sličnih trikova i taktika javite nam se na mail javi@vecernji.net ili na našoj Facebook stranici.

>> Kako su i zašto poznati Hrvati opljačkali Muzej u Zagrebu

>> Mehaničar pokušao zaustaviti automobil no nije očekivao da će se ovo dogoditi

Komentara 74

Avatar Dančo
Dančo
19:59 20.02.2017.

samo mora paziti da ne zaboravi skinuti naljepnicu kad se vrati u BG

Avatar Maryo
Maryo
20:48 20.02.2017.

Slažem se da nije nimalo u redu napadati ljude koji su iz drugih država i druge nacionalnosti pa i iz Srbije (bez obzira odakle došli)došli ovamo u HR. Treba poštivati tudje a naročito ako (ni krivi ni dužni) tebe poštujuu kao ovi ovdje iz Bg.

Avatar Zeljosav
Zeljosav
17:58 20.02.2017.

A zar uopste niste pomislili da je neko drugi to zalepio bas zato sto su Beogradske registracije, meni je to logicnije. Pre ce biti neki Los Plavi Decko nego taj BG-radjanin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije