Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odrasli su

Ovako danas izgledaju braća iz videa 'Charlie mi je ugrizao prst'

Charlie bit my finger
Foto: Youtube Screenshot
1/4
23.04.2015.
u 22:25

Snimka je u osam godina prikupila više od 800 milijuna pregleda na YouTubeu

Tko nije bar jednom pogledao video ''Charlie bit my finger - again!'' vjerojatno ili ne živi na ovom planetu ili nikada nije čuo za internet. Riječ je o jednoj od najpopularnijih snimki koja je na YouTubeu od 22. svibnja 2007. prikupila više od 800 milijuna pregleda.

Njeni junaci su braća Harry i dvije godine mlađi Charlie. Dječaci koji su mnoge nasmijali običnom dječjom nepodopštinom danas mu malo stariji, ali jednako razigrani. Vragolastom Charlieju je 9, a Harryju naravno 11 godina.

Na jučerašnju godišnjicu lansiranja snimke CBBC posjetio je braću i provjerio kako izgledaju osam godina kasnije. Sudeći po broju pregleda nove snimke, dječacima popularnost ne blijedi.

>>Metlom je udario pauka, a onda se dogodilo nešto neočekivano

>>Pogledajte kako je navijačica izvela nemoguć potez pa na iskap popila pivu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije