Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dao joj lekciju

Otkrio da mu kći (10) hoda sa starijim dečkom pa joj za kaznu napravio ovo

Dao kćeri lekciju jer je hodala sa starijim dečkom
Foto: Facebook
1/6
24.11.2014.
u 08:55

S obzirom na to da je nije mogao staviti u kaznu do 2020. godine dao joj je lekciju da djeca moraju biti djeca

Kada je Kevin Jones iz Kentuckyja otkrio da njegova 10-godišnja kći ima nekoliko profila na društvenim mrežama na kojima se predstavlja kao tinejdžerica i da ima starijeg dečka, odlučio se na konkretniju "mjeru opreza".

S obzirom na to da je nije mogao staviti u kaznu do 2020. godine, dao joj je lekciju da djeca moraju biti djeca. Jones je svojoj kćeri izradio majicu preko koje je s prednje strane ispisano da ima 10 godina, a sa stražnje da ide u 5. razred. I tu nije stao. Dao joj je rozi ruksak sa slikom princeze i kosu ukrasio velikim brojem rozih ukrasa. Kada je bio gotov s poslom, fotografirao je svoju kćer u novom izdanju i te fotografije objavio na svom Facebook profilu gdje je dobio tisuće lajkova i komentara.

– Moja prekrasna kćer želi biti odrasla i lagati o svojim godinama. Govori da joj je 14, 15, 16 i 18 godina. Tvrdi da je zaljubljena i da izlazi s dečkom, što je potpuno u suprotnosti s mojim pravilima! Otkrio sam da to radi već neko vrijeme. Ima nekoliko profila na društvenim mrežama, što je također protivno mojim pravilima. Ovo su posljedice njezinih postupaka. Majica na kojoj se vidi koliko ima godina. Da ljudi, ima 10 godina i 5. je razred – napisao je Jones uz priložene fotografije.

Komentari su uglavnom bili pozitivni te je Jones dobio veliku podršku za to što je učinio dok je bilo i zabrinutih kako će mu kćer zbog novog "imidža" maltretirati u školi. Što vi mislite?

>> Djevojčici (7) natekla cijela usta, zubar se šokirao kada je vidio zbog čega

>> Otac je mislio da blizanke spavaju pa se iznenadio kada je ušao u sobu

>> Znatiželjni otac nije mogao vjerovati što mu sin radi u slobodno vrijeme

 

Komentara 33

NY
nybomber
10:31 24.11.2014.

Ukratko - Bravo tati od jednog tate

LA
Latz
09:42 24.11.2014.

Oni koji govore da je mogao s njom samo razgovarati -- nekako mi se po napisanom čini da je već debelo razgovarao s njom o tome...

EL
Elle25
10:04 24.11.2014.

Jadna djeca ... pod pritiskom seksualnog odgoja, misle da im je došlo vrijeme da prijeđu s teorije na djela. U svakom slučaju, tata je učinio ono što je morao jer u toj dobi (kako nas uče na roditeljskom) djeca suu u pubertetu i jako im je teško odrediti svoje mjesto u društvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije