Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je snimila

Šokirala se kad je otkrila što se krije iza zrcala u WC-u kluba

Otkrila 'skrivenu' prostoriju u WC-u
Foto: YouTube
1/2
28.04.2015.
u 08:58

– Ženama se često kaže da su paranoične i da pretjeruju s velikim mjerama opreza. No, nismo paranoične – ispričala je komičarka Tamale Rocks

Komičarka Tamale Rocks nastupala je u jednom klubu u Illinoisu, a kada je otišla do WC-a, naišla je na šokantno otkriće.

Prvo što joj je zapelo za oko bilo je veliko zrcalo u prostoriji u kojoj se nalazi WC školjka, što nije baš uobičajeno. To ju je previše kopkalo pa je išla provjeriti o čemu je riječ. Zrcalo se nalazilo na vratima koja su bila otključana, a kada ih je otvorila, bila je izvan sebe – iza njega nalazi se prostorija, a ogledalo je s te strane poput prozora na ženski WC. Drugim riječima, skrivena sobica odlično je mjesto za "škicanje" žena i to dok su na WC-u.

– Ženama se često kaže da su paranoične i da pretjeruju s velikim mjerama opreza. No, nismo paranoične. Jer ako se nešto dogodi, mi smo krive – rekla je komičarka koja je svoje otkriće u WC-u snimila mobitelom.

Sve je prijavila vlasniku kluba, no on nije ostao previše iznenađen. Rekao je kako je to dio uređenja bara i kako je prije iza tog stakla stajala glava čudovišta koje bi plašilo žene.

Kako je izgledalo otkriće komičarke u WC-u, pogledajte u priloženom videu!

>> Iznenadili se kada su vidjeli što im je bilo iza ogledala u kupaonici

>> Žena tjednima čula zvukove iz stropa, nije mogla vjerovati o čemu je riječ

>> Šokirala se kada je vidjela što je u prtljažniku auta koji je kupila

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
12:11 28.04.2015.

dobro se lik izgpvorio, ali to je stara metoda, neka ona pogled gdje je koja kamerica, a lik sjedi u fotelji pije pivo i gleda, ali kuda guzicu??????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije