Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva je to majka

Ostavila dijete zaključano u automobilu i otišla tulumariti s kolegama

automobili
Foto: Pixabay
21.09.2016.
u 16:26

Mlada majka sada će se morati suočiti s optužbama za zanemarivanje i nebrigu o djetetu

U Švicarskoj u gradu Schaffhausenu jedna majka otišla je na tulum o obližnji kafić s kolegama s posla. No, sve to ne bi bilo problematično da nije ostavila svojeg sinčića zaključanog u automobilu. Prolaznici su čuli dijete kako vrišti. U nevjerici su gledali dječaka koji na prozoru automobila plače te su potom shvatili da je dijete zaključano u automobilu.Odmah su pozvali policiju.

Nakon što su policajci stigli na mjesto događaja, odmah su pozvali automehaničara kako bi otključao automobil u kojem je dijete već satima histerično plakalo.

Prije nego je stigao automehaničar, majka djeteta se ipak pojavila i otključala automobil. Policija je u priopćenju navela da je 25-godišnja majka ostavila dijete u automobilu kako bi otišla tulumariti. Sada će se morati suočiti s optužbama za zanemarivanje djeteta, piše Metro. 

> > Zaboravio sina (2) ostaviti u vrtiću, dijete umrlo od vrućine u automobilu

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar @promatrač
@promatrač
18:34 21.09.2016.

A to su one nove moderne mame kojima djeca smetaju.

DU
Deleted user
17:03 21.09.2016.

Oduzeti dijete, postoje obitelji koje bi se potrudile dati mu svu brigu, roditelje u rešt i kasttacija.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:02 22.09.2016.

Gdje nam je sada anticenzura i virgosinemacula? Pa ovo se desilo u Švicarskoj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije