Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD GRABEŽLJIVICE

Orao zgrabio dječaka i pokušao odletjeti!

Orao
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
12.07.2016.
u 14:22

Napad se dogodio tijekom snimanja emisije u popularnom australskom rezervatu divljine

Gomila ljudi gledala je u šoku scenu u kojoj gigantska ptica svojim kandžama zarivenim u glavu prestravljenog dječaka pokušava odnijeti plijen.

Svjedoci ovog događaja, u Alice Spring Desert Parku, izjavili su kako ga je oreo pokušavao odnijeti 'poput malene životinje', prenosi BBC.

Dječak, za kojeg se pretpostavlja da je star 6-8 godina, uspio je pobjeći, lica smrznutog od straha.

Christine O'Connell svjedočila je događaju zajedno sa svojim mužem i kaže kako se orao prema dječaku zaletio ravno iz zraka, sa 15 metara udaljenosti.

'Osoba koja je sjedila blizu dječaka savjetovala mu je da povlači patentni zatvarač svoje majice s kapuljačom', rekla je O'Connoll koja je napad uspjela zabilježiti kamerom.

Ometen bukom, orao je zgrabio dječakovu zelenu 'hoodicu' i pokušao ga odnijeti prije nego što zaposlenici parka uđu.

Zbog napada ptice, dječak je ostao u suzama i u krvi ali njegove ozljede nisu bile ozbiljne.

Emisija koja se u tom trenutku snimala brzo je zaustavljena, a uprava parka pokrenula je istragu gdje će pokušati otkriti pod kojim okolnostima se dogodio incident i po potrebi ukloniti orla iz emisije. 

>> Orao na leđima ponio kameru i snimio znamenitosti Londona

Komentara 3

CA
canon60
19:13 12.07.2016.

Prije par godina jedan je sokol tako htio odnijeti mog mačka ali mu je ovaj prosuo perje po dvorištu. Od tada je mir. Mačak mi se zove - Sokol.

IH
iron.hide.54966
16:11 12.07.2016.

Možda je htio snimiti retardirani selfi s pticom a ona mu je pokazala što misli o tomu.

M3
Miške 3
16:01 12.07.2016.

Ganimed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije