Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLATKA OSVETA

Ono što je počelo dobrim djelom... završilo je kao katastrofa

Motociklist
Foto: YT screenshot
30.11.2016.
u 23:23

Ono što je uslijedilo može se opisati kao briljantna osveta koja nije sadržavala nijednu jedinu riječ

Kada je vozač automobila oduzeo prednost biciklistu, što ga je naposljetku moglo i ubiti, nije shvatio kako je ostavio svoj mobitel i novčanik na krovu svog vozila.

Prilikom skretanja, ispao mu je novčanik, a motociklist, umjesto da sve ignorira i ljuti se na vozača pohitao je vratiti pronađeno vlasniku.

Ipak, vozač je dobro djelo shvatio kao priliku za pokazivanje konjskih snaga i 'prostih prstiju'. Ono što je uslijedilo može se opisati kao briljantna osveta koja nije sadržavala nijednu jedinu riječ.

 

Kada je video stavio na YouTube, pod nadimkom PadWings, motociklist je napisao: Inače ne gubim živce na cesti, čak i kad mi je oduzeo prednost pokušavao sam mu vratiti novčanik. Ali i dalje mi je pokazivao 'proste prste' i zato sam bacio njegov mobitel na zemlju. 

>> Svjetska senzacija: 'Slap u Hrvatskoj prkosi gravitaciji'

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
09:02 01.12.2016.

Dali je pisac clanka ili prevoditelj isao uspecijalnu skolu?Kako se je biciklist sa pocetka clanka na kraju napisa pretvorio u motociklistu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije