Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tako bi trebali svi

Ono što je ovaj otac učinio za svoju bivšu ženu rastopilo je srca mnogih

Brandon Carpenter
Foto: Facebook
1/2
24.03.2017.
u 09:26

Rastavljeni roditelji većinom nisu u dobrim odnosima, a zbog njihovih svađa ispaštaju najviše oni najmlađi. No, uvijek postoje iznimke, a iznimka je i Brandon Carpenter s Floride

Razvodi znaju biti jako teški. Roditelji nerijetko stavljaju svoje probleme ispred djece. Iako to možda rade nesvjesno, djeca to itekako osjećaju. Rastavljeni roditelji u većini situacija nisu u dobrim odnosima, a zbog njihovih svađa ispaštaju najviše oni najmlađi. No, uvijek postoje iznimke.

A iznimka je otac Brandon Carpenter s Floride koji je zbog jednostavne geste za svoju bivšu suprugu postao hit na društvenim mrežama i rastopio srca mnogih.

On je, naime, primijetio kako u kući njegove supruge ima svega što je potrebno za njihovu kćer nad kojom dijele skrbništvo, no hrane za majku uopće nije bilo. Znajući da radi puno radno vrijeme i brine se o djetetu i kući, a vidjevši njezin prazan hladnjak, zaključio je kako jednostavno nema vremena otići u trgovinu pa je on to učinio umjesto nje.

– Majka mog djeteta rekla mi je kako se naša kći ne osjeća dobro i treba lijek. Donio sam joj lijek i primijetio da u hladnjaku nema ničega drugoga osim vode. Ali zato je bilo mnoštvo hrane i vode za našu kćer. Radi puno radno vrijeme, nakon toga se brine o kćeri, plaća stanaricu i račune i uz to otplaćuje automobil. Zato sam danas otišao u kupnju i pobrinuo se da ima hrane za idućih nekoliko tjedana. Samo zato što nismo zajedno ne znači da joj ne mogu pružiti ono što joj treba. Ako je majka mog djeteta dobro, onda znam da se brine o našoj kćeri najbolje što može i to me čini sretnim – napisao je Carpenter na Facebooku i objavio račun iz kupovine.

Dijete ovog para sigurno je puno sretnije od djece roditelja koji se i godinama nakon razvoda neprestano svađaju. Mnogi bi se zbog toga mogli ugledati na njih i svoje razmirice jednostavno ostaviti iza sebe, a sreću djece staviti na prvo mjesto.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> 'Bivšoj sam kupio cvijeće i dar za rođendan, odmah su me pitali koji mi je vrag. Sad ću vam objasniti...'

Komentara 5

MO
matK.O.
09:40 24.03.2017.

i to onda treba staviti na facebook umjesto da je skroman i šuti...

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:24 24.03.2017.

patetika na kvadrat

DU
Deleted user
12:05 24.03.2017.

Ah, ah, ah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije