Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 tisuća noćnih dama

Olimpijsko selo postalo je selo uzdaha! Kako do zlata bez seksa?

Ingrid de Oliviera
Foto: Instagram
1/4
16.08.2016.
u 17:05

Čak 450 tisuća kondoma podijeljeno je sportašima u Riju. Čini se mnogo, ali neki su nakon samo par dana došli obnoviti zalihu

Da će se olimpijsko selo u Rio de Janeiru u manje od tjedan pretvoriti u selo uzdaha, moglo se naslutiti čim je objavljeno da će sportašima smještenim ondje biti podijeljeno 450.000 prezervativa. Ako je netko pomislio da je to previše, jer što će sportašima koji su se došli viteški boriti za medalje toliko kondoma, gadno se prevario.

Puni snage i nakon natjecanja

Jer nije prošlo ni par dana, a neki su već tražili “repete”. A Rio je rekorder po broju kondoma u povijesti OI, podijeljeno ih je triput više nego u Londonu 2012. Ništa čudno, većina olimpijaca u najljepšim je i najluđim godinama života, puni su snage, a selo nudi sasvim dovoljno izazova.  I – budimo pošteni – dobar dio ih je sretan što su uopće tamo. A strast baš i ne bira kad je (ne)zgodan trenutak...

– Pa, poprilično je intenzivno unutar olimpijskog sela. Doduše, neki sportaši čekaju da im prođu natjecanja, pa da se počnu zabavljati i tulumariti, ali nekima je seks potreban i između treninga. Doslovno kažu da ne znaju kako bi bez toga do zlatne medalje – kažu izvori iz sela u koje nije dopušten ulazak predstavnicima medija.

No, iza zatvorenih vrata ipak se probiju pikantni detalji.

Ili kasnije saznaju, pa se primjerice američka golmanica Hope Solo poslije Londona pohvalila da je i u sobi imala pune ruke posla, a ne samo na golu. Nije novost na Olimpijskim igrama da se sportašima dijele kondomi kad uđu u selo, no u Rio de Janeiru oni su apsolutno obavezni jer je rizik ondje ipak nešto veći nego, primjerice, prije četiri godine u Londonu.

– Da, ove su godine svi posebno oprezni zbog mogućnosti zaraze virusom Zika.

S obzirom na to da je režim zaštite sportaša u Riju vrlo strog, sportašima je najbolje držati se jedni drugih.

– Većina ih se pronađe preko Tindera i drugih “dating” aplikacija, jer im je tako jednostavnije dogovoriti i grupno druženje s drugim sportašima. Mnogima među njima to je možda i prvi put da na takav način pronalaze partnera, a nakon svih tih napornih treninga i stresnih natjecanja, potrebno im je malo opuštanja.

Društvene mreže svakako skraćuju put do seksa, no neki nemaju strpljenja ni toliko čekati. Ili možda nisu čuli za društvene mreže? Tako su dvojica boksača nasrnula na brazilske djelatnice u olimpijskom selu. Marokanac Hassan Saada nije se mogao strpjeti ni da prođe svečano otvaranje Igara, a već je, poput obijesnog pastuha, skočio na sirote čistačice. Bludnik nije stao na pipanju, već im je u nemoći ponudio i nešto novca za seks. Dva dana poslije otvaranja Namibijac Jonas Junias pokušao je na silu poljubiti drugu čistačicu. Obojica su završila u pritvoru i za njih su Igre u Riju završene zapravo i prije nego što su nastupili. No, lako za nastup... Proglase li ih krivima, moguća je kazna i do deset godina zatvora!

A nevoljnici su samo trebali malo pročačkati i došli bi do Juliane (23), a ona je samo jedna od 12.000 noćnih dama Rio de Janeira koje su s dolaskom prvih olimpijaca proglasile početak sezone lova. Cijene su se, molim lijepo, malo digle, ali takva prilika za zaradu pruži se jednom u životu!

– Toliko je ljudi došlo u moj grad da bi osvajali olimpijske medalje... I ja lovim svoje “medalje”. Znam svoj cilj: hoću biti olimpijska pobjednica u svom poslu! Iako, moram priznati, posla je dosta.

Ne sumnjamo, jer uz 11 tisuća sportaša koji su stigli u brazilsku prijestolnicu zabave, ali i bluda i razvrata, stigla je i vojska od 400.000 članova pratećeg osoblja, čelnika nacionalnih saveza sa svih strana svijeta te, jasno, i navijača. A nakon Olimpijskih igara još slijede i Paralimpijske igre...

– Policija? Zašto bih se brinula zbog policajaca? Pa to su moje mušterije! – kaže Juliana i objašnjava da je prostitucija u njezinoj zemlji dopuštena, a često, nažalost, i najlakši način da se dođe do novca.

No, seks i brza zarada nisu jedini cilj. Bar ne svima.

– Neke se cure nadaju da bi baš preko Olimpijskih igara mogle naći dečka ili supruga. Priznajem, ja maštam da ću naći sportaša koji bi me odveo odavde – kaže Juliana.

Imaju i ‘fiskalne’ blagajne

Ona “operira” oko Copacabane i tamošnjih hotela, a otkriva da su se nakon SP-a brojne kolegice opskrbile aparatima za kreditne kartice kako bi lakše naplaćivale.

A baš u jedan od bordela u blizini Copacabane zašli su glavom – najveći vukovi. Članovi američkog Dream Teama, koji ionako nisu s običnim smrtnicima u selu, već se s košarkašicama, ali i djevojkama, baškare na kruzeru “Silver Cloud”, svratili su do “Termas Monte Carla”, finog kupleraja sa zanimljivom kartom pića i web stranicom. Kasnije su se pravdali da su mislili da je to wellness i spa centar. Hm, kad bi se dijelile zlatne medalje za najbolja objašnjenja...

Dečki su uglavnom snimljeni “na licu mjesta”, a vjerojatno nisu samo sjedili prekriženih ruku kao gospon Šafranek kod gospođice Marijane u legendarnoj sceni iz filma “Tko pjeva, zlo ne misli”.

Vratimo se još malo u selo. Brazilska skakačica u vodu svakako je pobjednica, ili možda gubitnica, Igara strasti u Riju. Ingrid de Oliveira (20) zamolila je svoju prijateljicu Giovannu Pedroso s kojom sinkronizirano skače u vodu da se malo prošeće dok se ona proveseli s kanuistom Pedrom Goncalvesom.

 

 

O dia mais mal gasto de todos é aquele em que não nos rimos. (S. Chamfort) 🍂🍄🍃

A photo posted by ƗŇǤŘƗĐ ØŁƗV€ƗŘΔ (@ingrid.oliveira96) on

 

Kažu da je trajalo satima. Sirota Giovanna vjerojatno je obišla svaki kutak olimpijskog sela čekajući. I na kraju je iz osvete cinkala prijateljicu. Stvarno, mogla je bar podijeliti Pedra. Da bi ublažili skandal, Brazilci ipak nisu potjerali Ingrid iz sela kako su prvo najavili.

>>Hrvatska jedna od rijetkih zemalja na OI bez psihologa

Komentara 8

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:13 16.08.2016.

pretjerujete...

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:04 18.08.2016.

Poznat je utjecaj aktivnog spolnog života na sportske rezultate. Tako muškarcima se preporuča apstinencija prije važnih nastupa a ženama povećana spolna aktivnost prije sportskog nastupa. I najveći potrošači mladih sportašica su njihovi treneri i pridruženi maseri, liječnici i funkcioneri. To krene još u juniorskim godinama i traje dokle traje sportska karijera. I tako je u svakome sportu, nema razlike. Muški sportaši su daleko manje aktivni od svojih kolegica jer nema toliko ženskih trenera u delegacijama a s kolegicama treba izvjestan pristup koji jer sramežljivim sportašima ipak prepreka. Dakle sportašice uvijek dođu na svoje u potpunosti a sportaši kudikamo teže.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:09 18.08.2016.

Neka je 8000 muških sportaša i 450.000 kondoma, to je skoro 60 kondoma po penisu. Ako je netko tamo deset dana, to znači u prosjeku 6 puta na dan? Teško, jako teško ostvarivo! Ima tu i drugih koji to troše a nisu sportaši sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije