Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dobri samaratinac'

Odrekao se bogatstva da izliječi ženu pa ostao bez obitelji

ilustracija
Foto: Thinkstock
21.09.2014.
u 10:30

Nakon što je prodao luksuzno imanje koje uključuje i hotel i spa centar, par se preselio u sićušnu kuću, a luksuzne automobile zamijenio je 'običan' Ford Fiesta

Multimilijunaša koji se odrekao svog bogatstva, nakon 30 godina braka ostavila je supruga, javlja Mirror. Nakon što je njegova supruga Shirley oboljela od raka dojke, britanski milijunaš Brian Burnie razvio je svojevrsnu ovisnost o pomaganju oboljelima od raka. Tako je prodao 16 milijuna funti vrijednu kuću te mnogobrojne umjetnine i sav novac donirao udruzi za borbu protiv raka.

Četiri godine nakon njegova nesebična čina, supruga Shirley odlučila se razvesti od Briana te je u razgovoru za Mirror prvi put otkrila svoju stranu priče.

 - Nisam željela izgubiti sve što imamo. Trebali su nam dom i prihodi. Imamo troje djece, a za našu obitelj željela sam osigurati sigurnost. Donacije su potpuno preuzele njegov život te su mu postale važnije od bilo čega drugog. Rekla sam mu kako postoje i druge stvari na koje treba obratiti pozornost, no on naprosto nije želio slušati, kaže Shirley.

Nakon što je prodao luksuzno imanje koje uključuje i hotel i spa centar, par se preselio u sićušnu kuću, a luksuzne automobile zamijenio je 'običan' Ford Fiesta.

Shirley je saznala kako je Brian u međuvremenu kupio kuću u Gosforthu bez da ju je o tome obavijestio te je zaključila kako se priprema za razvod. To je bila kap koja je prelila čašu te se nesretna supruga odlučila na razvod.

 - Bilo mi je dosta humanitarnog rada. Svima nam je prekipjelo. Brian je radio i do 12 sati dnevno i jedva da je viđao vlastitu obitelj. Doveo me u poziciju da sam bili prisiljena okončati brak.

>> Pio čaj iz 36 milijuna dolara vrijedne šalice pa razbjesnio internet

Komentara 5

GU
Gustavo
11:09 21.09.2014.

Spasio joj život pa ga ostavila, to može samo žena.

Avatar emilsalis
emilsalis
11:51 21.09.2014.

Zene..... Imaju problem za svako resenje.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
12:49 21.09.2014.

Pa mogla je malo za promjenu ona zarađivati i osigurati dom i prihode za obitelj. Fakat sve su iste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije