Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka na YouTubeu

Odlučio se našaliti s djevojkom da pomisli da ima ljubavnicu no šala je otišla predaleko

šala
Foto: Youtube Screenshot
23.11.2014.
u 18:15

Spakirala je svoje stvari i bijesno otišla iz stana pritom razbivši televizor.

Jedan Čeh primijetio je da mu djevojka provjerava poruke na mobitelu pa se uz pomoć prijatelja odlučio našaliti s njome. Snimio je fotografiju sebe i svoje 'lažne' ljubavnice u krevetu.

Tijekom večeri kada je s djevojkom gledao televiziju ispričao se da mora otići u wc te je s mobitela svog prijatelja poslao fotografiju na svoj mobitel. Djevojka je pogledala mobitel no ono što je uslijedio nije očekivao. Spakirala je svoje stvari nakon čega je bijesno kucala na vrata kupaonice u kojoj je on bio i tražila da ih otvori no nakon što on nije otvorio vrata bijesno otišla iz stana, a prije toga je razbila televizor.

Otrčao je za njom i kazao je da je sve bila samo šala a ne stvarnost ubrzo je do njih došao i prijatelj koji mu je pomogao izvesti šalu nakon čega su se sve troje vratili u stan. Video je objavljen na YouTubeu. Na svom kanalu objavili su ga 'ViralBrothers' koji i inače objavljuju svoje šale na YouTubeu. Na YouTubeu su objavili i dodatnu snimku.

 

>> Hranio se 60 dana samo 'zdravom' hranom punom šećera – evo što mu se dogodilo!

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lujo3
21:36 23.11.2014.

Fake...montaža

Avatar pekarr
pekarr
21:16 23.11.2014.

gdje je ovaj svijet otišao kad radi veze ženske razbijaju televizore

Avatar spira
spira
20:28 23.11.2014.

Dečko zar ne svataš da ti je devojka nije u libelu . . Napravio si veliku grešku što si je pustio u stan ponovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije