Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spoj na slijepo

Očekivali mršavicu, a dočekala ih debeljuca. Evo kako su reagirali

debela
Foto: Youtube Screenshot
1/2
26.09.2014.
u 11:42

Možete samo zamisliti njihovo čuđenje kad su ugledali istu ženu kojoj je uz pomoć šminke dodano ''nekoliko kilograma'' viška

Da je kod muškarcima kod žena najbitniji izgled, već je odavno poznato, a video skrivene kamere koji se posljednjih dana širi internetom to zorno pokazuje.  Muškarci u videu čekaju djevojku s kojom su dogovorili spoj naslijepo putem stranice za upoznavanje Tinder na kojoj je objavila svoju fotografiju u bikiniju.

Možete samo zamisliti njihovo čuđenje kad su ugledali istu ženu kojoj je uz pomoć šminke dodano ''nekoliko kilograma'' viška.

Kakva je njihova reakcija, pogledajte u videu:

>> Savjeti koje muškarci NE žele čuti. 5 jednostavnih pravila za dulji život

Komentara 9

MA
maxxxx
12:57 26.09.2014.

I kaj su time dokazali? Kako su ju našminkali ovo nije nikakva debeljuca, nego gušavi mutant. Još su dečki reagirali vrlo korektno, sjeli i popričali.

GE
Georgij
13:28 26.09.2014.

pa stvar je u tome da su očekivali osobu sa slike. tko je koga lagao? reakcije su sasvim normalne. da je postavila sliku debeljuce javile bi joj se osobe koje vole debeljuce.

U1
ursus_1212
12:57 26.09.2014.

I što je tu čudno. Da je bilo obrnuto bilo bi još gore. Žene se ionako vješto skrivaju ispod fasade. Većina onog što vidiš navečer ne dočeka te ujutro. A kad ti se rodi dijete čudiš se na koga imama krivi nos. Pa mama se operirala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije