Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrile ga naočale

Objavio ovaj selfie na Twitteru, a ono što se nakon toga dogodilo zadnje je što je očekivao

selfie
Foto: Twitter
19.04.2017.
u 09:43

Odraz u sunčanim naočalama otkrio je da se muškarac fotografirao dok je vozio automobil što je strogo zabranjeno

Da trebamo pripaziti što objavljujemo na društvenim mrežama, još jednom je dokazao jedan muškarac koji se fotografirao tijekom vožnje pa je tu fotografiju objavio na svom profilu na Twitteru. 

Muškarac pod korisničkim imenom Geordie Aviator objavio je, naime, selfie na Twitteru, no ono što se dogodilo nakon toga sigurno nije očekivao. Odraz u njegovim sunčanim naočalama otkrio je kako se fotografirao dok je vozio automobil, što je strogo zabranjeno. 

– Posljednja noć kao slobodan muškarac. Oženjen čovjek od sutra. Strašna vremena – napisao je u potpisu fotografije, na što mu je policija sa sjevera Engleske odgovorila: 

– Nismo dobili pozivnicu za veliki dan, ali ćemo svejedno poslati maleni poklon... U vrijednosti od 200 funti i 6 bodova – objavila je Policijska postaja Northumbria na svom profilu na Twitteru. 

Njegov selfie prvo je primijetio jedan policajac koji je objavio kako ''ljudi poput njega uništavaju tuđe živote zbog vlastite gluposti''. No, kada mu je policija preko Twittera ''poslala'' kaznu, muškarac je odmah obrisao svoj korisnički račun. 

>> Dvogodišnja djevojčica začepila usta prodavačici i postala hit na Facebooku

>> Pronašla urnebesan natpis na vratima ginekološke ambulante koji je odmah postao hit

Komentara 1

Avatar Roy Bean
Roy Bean
19:18 19.04.2017.

Ljudska glupost nema granica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije