Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Trebali ste je izrezati'

Objavili svima da su se zaručili, a detalj s fotke otkrio još jednu veliku stvar

Miranda Levy
Foto: Facebook
1/6
09.10.2015.
u 09:09

'Je li ovo u kutu ono što mislim da jest?', 'Haha, trebali ste izrezati fotku...', 'Pa, čini se da je 'ono što je unutra' doista važno', samo su neki od komentara koji su uslijedili.

Britanka Miranda Levy i njezin dečko objavili su zaruke na Facebooku uz prigodnu fotografiju na kojoj buduća mladenka ponosno pokazuje svoj zaručnički prsten.

– Blagoslovljena sam jer me danas ljubav mog života zaprosila. Riječi ne mogu opisati koliko sam sretna. Još mi nije mogao dati pravi prsten, no bitno je ono što je unutra. Znam da ćemo biti sretni zajedno, bez obzira na materijalne vrijednosti. Buduća gospođa Kelly – napisala je uzbuđena djevojka koja nije ni primijetila što je još bilo na fotografiji – detalj koji je otkrio još jednu novost.

"Je li ovo u kutu ono što mislim da jest?, "Haha, trebali ste izrezati fotku...", "Pa, čini se da je 'ono što je unutra' doista važno", samo su neki od komentara koji su uslijedili. Naime, u lijevom kutu fotografije nalazi se test za trudnoću.

– Što? Znači i trudna si? – pitali su je prijatelji, od kojih su mnogi mislili da se radi o šali, piše Daily Mail.

Mirandi prvo nije bilo jasno zbog čega ljudi ostavljaju takve komentare, među kojima je bio i komentar njezina oca. – Dušo, trebala bi nas nazvati. Tvoja majka je zbunjena – napisao je i ''zaradio'' hrpu lajkova.

– Čekajte, o čemu pričate svi? Zašto biste to mislili? – upitala je Miranda koja je nakon nekoliko minuta shvatila o čemu je riječ i samo napisala ''Oh''.

Kako bi ispravila pogrešku ili barem to pokušala učiniti, Miranda je uskoro objavila novi status. – Hej ljudi, dobit ćemo i bebu – napisala je.

>> Zatražila razvod nakon 7 mjeseci jer joj je muž prenizak

>> Mislio da mu je žena poklonila Apple Watch, a kad je otvorio kutiju...

>> Unajmio detektiva da mu prati ženu, šokirao se kad je otkrio s kim ga vara

Komentara 14

DU
Deleted user
09:42 09.10.2015.

Ne kužim što je tu smiješno išli su se oženiti jer ona je trudna za par godina jedno drugome budu išli na jetru.

FR
franjom18
10:14 09.10.2015.

kaj ga na to ulovila, a mogel se podvezati? upozorenje smo dobili jucer os os, Sprajca, postala moda, cuvajte se deci, bute ranili kaj ni vase, ali ima sad DNK:

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:42 09.10.2015.

uvjerila ga da je njegovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije