Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošvercao mobitel

Obitelj u šoku zbog fotografija koje je ubojica iz zatvora objavio na Fejsu

Ubojica iz zatvora objavljivao fotke na Facebooku
Foto: Facebook
1/3
18.08.2014.
u 22:36

Zbog fotografija je pokrenuta istraga jer zatvorenicima nisu dopušteni telefoni, kao ni pristup društvenim mrežama

Obitelj ubijenog mladića šokirala se kada se doznalo da ubojica, koji služi doživotnu kaznu, iz zatvora objavljuje fotografije proslave svog rođendana na Facebooku. Liam Whitnell, koji služi kaznu u londonskom dobro čuvanom zatvoru Wandsworth, proslavio je svoj 31. rođendan uz tortu s likovima superheroja koju su mu dostavili u ćeliju.

Liam je na Facebooku, osim fotografija torte i kebaba, objavio i one na kojima pozira s cimerima iz ćelije, a fotografirali su se sa svojim pametnim telefonima, piše Mirror.co.uk. Liam se ispod fotografija pohvalio da je tortu dobio od prijatelja te da se dobro provode.

Zbog fotografija je pokrenuta istraga jer zatvorenicima nisu dopušteni telefoni, kao ni pristup društvenim mrežama. Liam služi doživotnu kaznu zbog ubojstva iz 2011. godine, kada su on i još trojica izboli 24-godišnjeg Kowshara Hussaina.

– On više nikada ne bi smio slaviti rođendan ni jesti kebab – izjavila je sestra ubijenog. Glasnogovornik zatvora rekao je da se zatvoreniku, ako prekrši pravila, ukidaju privilegije te je ponovio da je istraga u tijeku.

>> Uhodila muža na Facebooku pa se šokirala onim što je otkrila

>> Zbog ove fotografije osuđuje ga gotovo cijeli svijet

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 9

DU
Deleted user
23:09 18.08.2014.

On je u drugom zatvoru i ima druge superheroje na torti:-)

PC
poshten_chovek225
12:46 19.08.2014.

Torta izgleda bas kao i onaj sto se lomio na hrvackim dvorima pantovcaku sedam dana iza nase katolicke nove godine samo sto ima umjesto cetri -cccc od soli slicice popularnih holivudskih djecjih i omladinskih heroja nista lose bolje nego nago na pantovcaku bar ja tako mislim zar nemislite i vi

PO
podravacc
07:52 19.08.2014.

Šta sad ima od toga? Uprava zatvora zna da ima skriveni mobitel.Nije baš nešto mudar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije