Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
besramnica

Novinarka priznala: Ja sam elitna prostitutka, zaradim 28.000 kn na noć

Amanda Goff
Foto: Screenshot
1/2
31.08.2014.
u 10:00

Dvostruki život bivše urednice ljepote magazina Prevention

Čim se neka djevojka probije do svjetla pozornice, odmah se mogu čuti šuškanja kako je do posla, ili čega već, došla preko kreveta.

Tako su se i brojna imena naše javne scene, misice i slične starlete često našle pod optužbom da su zapravo elitne prostitutke. No dok se kod nas takve izjave ostaju na tračevima, bivša novinarka iz Australije Amanda Goff javno je priznala da godinama vodi dvostruki život.

Danju je bila novinarka i smiješila se s TV ekrana,  a noću je atraktivna 40-godišnjakinja uskakala u krevete onih koji si to mogu priuštiti.

Sebe naziva elitnom prostitutkom i toga se nimalo ne srami. Štoviše, naplaćuje to i to nemalih 5000 dolara po noći, odnosno 800 na sat. 

Mnogo više nego što može zaraditi svojom novinarskom plaćom, iako je tijekom karijere bila na visokim pozicijama.

Majka dvoje djece, uzorna gospođa, rekli bismo, može se pohvaliti da je bila urednica i novinarka u magazinima poput InStylea i Preventiona.

Amanda djeluje pod kodnim imenom Samanta X, a u narodu je poprilično poznata. Identitet je otkrila netom prije nego što je na TV kanalu Seven u emisiji Sunday Night trebala progovoriti o svom dvostrukom životu. Doduše, Amanda je novinarski posao ostavila i okrenula se prostituciji.

– Da, katkada se pitam jesam li ja luda, pa vidi te bore na mom licu, kako ću to naplatiti 800 dolara na sat.

Upitana smatra li da njezina mala prljava tajna utječe na njezinu djecu, samo je kratko izjavila: Ne mislim da si nužno dobar roditelj ako si neuroznanstvenik. Niti odmah znači da si loš roditelj ako si kriminalac.

Intervju i razotkrivanje identiteta sretno se poklopilo s izlaskom Amandine knjige "Hooked – Secrets of a High-Class Escort".

>>Elitna prostitucija: Plaćali i do 1000 eura za hrvatske starlete

>>Djevojke u Crnoj Gori već sa 15 - 16 godina ulaze u svijet prostitucije

>>Talentirana rumunjska gimnastičarka postala elitna prostitutka

Komentara 61

DU
Deleted user
10:21 31.08.2014.

Zgodno. Ona je besramnica, a u linku ispod, neše kurve su starlete...A ko voli

ES
esasa
11:56 31.08.2014.

svega toga ima i u hrvatskoj, cak i mnogo vise nego sto mi mislimo !!!

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
14:29 31.08.2014.

Svisu nasi novinari prostituke, samo ne bas elitne. Pisu (ili ne pisu) za lovu sto god treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije