Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova enigmatika

Osvojite novi smartphone i darovne bonove

Večernjakova enigmatika novo
Foto: VL
1/3
27.05.2015.
u 14:41

Petak je blizu, stiže nova Enigmatika uz primamljive nagrade

Večernjakova enigmatika prava je poslastica za iskrene ljubitelje križaljki. U ovom zabavno-enigmatskom prilogu možete testirati svoje znanje i u talijankama za strpljive, megasudokuu samo za one najupornije, a tu su i velike osmosmjerke, skandi, pitalice, zanimljivi šahovski problemi i mozgalice te slike razlike. Za potpuno opuštanje i smijeh pripremili smo nove nastavke uzbudljivog stripa Nipper i odlične viceve. Osigurajte svoj primjerak zabave na čak 72 stranice za samo 5 kuna uz Večernji list već u petak, 29. 5.

Riješite i zaigrajte novih 30 nagradnih skandica te osvojite 30 vrijednih nagrada. Mobis i Večernji list vam daruju smartphone iz svoje vrhunske ponude, ALCATEL ONE TOUCH IDOL X. Iznimno tanak dizajn od 6,9 mm u sebi skriva 13,1 MP kameru i 5-inčni Full HD zaslon, što Idol X čini vrhunskim 4G povezivim smartphoneom sa 2GB RAM memorije i četverojezgrenim 1,5 GHz procesorom. U suradnji s najvećim knjižarskim lancem Algoritam Profil Mozaikom donosimo idealan poklon za svakoga, dvije darovne kartice od 200 kuna. Saznajte koje vas još nagrade očekuju!

Potražite na svim kioscima u petak 29. 5. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 12 kuna i osvojite neku od ovih vrijednih nagrada.

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 5 kuna po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije