Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen

Njene oči su gore! Kamo je to Billu Clintonu odlutao pogled?

bill clinton
Foto: Reddit
26.11.2014.
u 14:14

Dubok izrez i bujan dekolte lijepe brinete Bill Clinton sa smiješkom je pogledao, nesvjestan da je žena u tom trenutku uslikala 'selife'

Bill Clinton, sudeći po ovoj fotografiji, nije baš previše obraćao pažnju na objektiv. Bivši američki predsjednik pozirao je uz atraktivnu brinetu, no umjesto da mu je pogled usmjeren u kameru, pozornost mu je privuklo nešto drugo.

Dubok izrez i bujan dekolte lijepe brinete Bill Clinton sa smiješkom je pogledao, nesvjestan da je žena u tom trenutku uslikala "selife".

Fotografija je objavljena na Redditu, a korisnik koji ju je objavio kaže da je riječ o njegovoj prijateljici Ari'elle Avdalî. Prema njezinu Facebook-profilu, riječ je o učiteljici porijeklom iz Tel Aviva koja živi u Los Angelesu.

>>Monica Lewinsky otkrila: Zbog Clintona sam bila na rubu samoubojstva!

>>Hillary Clinton za Billovu ovisnost o seksu krivi to što ga je zlostavljala majka?

>>Autor knjige tvrdi: Bill Clinton uz pomoć Tajne službe krije ljubavnicu od Hillary

Foto: Reddit

Komentara 3

Avatar d-ano
d-ano
17:06 26.11.2014.

Vuk dlaku mijenja ali cud nikako.

DU
Deleted user
15:09 26.11.2014.

Ovo nije Bill, ovo je John clinton, pradeda bilov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije