Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska rekorderka

Njemica u 65. rodila četvorke – sada ima 17-ero djece i sedmero unučadi

Die mit 55 Jahren ?lteste Mutter Deutschlands, Annegret Raunigk (erste Reihe, 2.v.l.), ist mit ihrem Baby Lelia (auf dem Scho?) und ihren 13 Kindern Enkelkindern am Sonntag (11.12.2005) in K?ln zu Gast im RTL-Jahresr?ckblick
Foto: /DPA/PIXSELL
1/2
24.05.2015.
u 20:03

Ona već ima 13-ero djece iz pet različitih ljubavnih veza i sedmero unuka

Njemica Annegret Raunigk rodila je u 65. godini četvorke i tako postala majka 17-ero djece.

Time je postala i najstarija majka na svijetu koja je rodila četvorke. RTL je objavio kako su tri dječačića i djevojčica rođeni prije vremena, ali da su dobro i da će vjerojatno svi preživjeti.

Annegret Raunigk profesorica je engleskog i ruskog jezika, a zatrudnjela je u Ukrajini umjetnom oplodnjom uz pomoć doniranih jajnih stanica i spermija.

Ona već ima 13-ero djece iz pet različitih ljubavnih veza i sedmero unuka. Najmlađu kćer rodila je prije deset godina, a najstariju prije 44. S najmlađom Lelijom zatrudnjela je prirodnim putem i neplanirano, a upravo je ona htjela da joj majka rodi još jednu sestru.

>>Ima trinaestero djece, 65 godina i krajem ljeta rodit će četvorke!

Komentara 4

KN
knezevic3d
06:07 25.05.2015.

i živi od socijale....to joj je cilj

HY
Hygeia
20:54 24.05.2015.

Prvo ona nije profesorica nego uciteljica.U Njemackoj samo na Univerzitetu profesori predavaju.Posto je moze se reci non-stop trudna ,tako da skoro nije uopce ni radila.

SE
Secli
01:37 25.05.2015.

Člank je degutantan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije