Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabunili se

Kakav gaf! Njemačka državna televizija pokazala kartu – Jugoslavije

karta europe
Foto: Screenshot
17.02.2017.
u 09:07

Na početku emisije voditeljica najavljuje reportažu, a iza nje se pojavljuje karta Europe na kojoj nema sadašnjih država

Staru kartu Europe, na kojoj je cjelovita Čehoslovačka i Jugoslavija, prikazala je njemačka državna televizija ARD na početku emisije o neonacistima ''Nekretnine, novac i muzika mržnje – tajne mreže neonacista''.

Na početku emisije voditeljica je najavila reportažu, a iza nje se pojavila karta Europe na kojoj nema sadašnjih država.

Ovakva karta pojavljuje se samo na početku emisije u najavi, dok se kasnije u reportaži pojavljuju karte na kojima su odvojene Češka i Slovačka.

Cijela emisija može se pogledati ovdje, a stara karta Europe s Jugoslavijom i Čehoslovačkom prikazuje se u prvoj minuti emisije.  

>> Objavljena 'karta terora' Europe – pogledajte koje su zemlje najugroženije i gdje je Hrvatska 

Komentara 12

Avatar mali322
mali322
11:07 17.02.2017.

Neću moći spavati zbog ovog bar mjesec dana!...ovo se jednostavno nije smjelo dogoditi!

SE
sergora
10:36 17.02.2017.

opet

Avatar firebird
firebird
13:55 17.02.2017.

4 godine Milanovic, 15 Mesic Josipovic ostavilo traga. To sad prestaje.:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije