Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i za balkan je previše

Nitko nije očekivao da će vozača izvući iz taksija i pretući zbog ovog!

nasilje,pretukao taksista
Foto: Youtube
1/2
21.07.2014.
u 18:55

Nakon što ga taksist nije propustio na zebri, mladić je prišao njegovu vozilu, izvukao ga van i počeo tući

Da se nasilje nikada ne isplati, dokazuje i ova snimka s bukureštanskih ulica. Na njoj je zabilježen divljački pohod jednog mladića kojemu se nasilje ''obilo o glavu''.

Nakon što ga taksist nije propustio na zebri, mladić je prišao njegovu vozilu, izvukao ga van i počeo tući. Šokirani muškarac ubrzo se pribrao i uzvratio nasilniku istom mjerom. Šakama ga je srušio na pod i primirio.

>>Policajci rutinski zaustavili vozača pa ostali bez teksta kad su ga vidjeli

Komentara 7

Avatar pekarr
pekarr
19:13 21.07.2014.

smatram da imam poprilicno dobar vid...al ovaj klinac je htio prijeci preko zebre 2 metra dalje pa je i taksist tek zakocio na zebri...a to sto si mali misli da je cijela cesta njegova pa u skladu s tim i shvaca svaki potez vozaca...e to mu se obilo o glavu.

BA
babaluj
21:24 21.07.2014.

Smokljan je pijan,dobro je prosao da ga taksist nije iscipelario.

LI
liliZG
09:38 23.07.2014.

na ovoj slici ne vidim zebru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije