Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV ekipa s ovršiteljima

Nisu mogli vjerovati što su pronašli u kutiji na tavanu tijekom snimanja dokumentarca

Drvena kutija
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
13.06.2014.
u 08:45

TV ekipa je snimala ovršitelje u jednom stanu na istoku Londona, a kada su pronašli i otvorili drvenu kutiju koja je bila skrivena na tavanu, imali su što za vidjeti.

Britanska televizijska ekipa naišla je na nevjerojatno otkriće tijekom snimanja dokumentarnog filma o ovršiteljima. TV ekipa snimala je ovršitelje u jednom stanu na istoku Londona, a kada su pronašli i otvorili drvenu kutiju koja je bila skrivena na tavanu, pred njima je bilo 8,5 milijuna američkih dolara.

Nakon pronalaska kutije s novcem pozvana je policija koja je novac odnijela na provjeru kako bi se utvrdilo jesu li novčanice prave ili lažne, piše Daily Mail.

Policija je izvijestila da je istraga u tijeku, ali su odmah isključili mogućnost da je novac povezan s terorizmom. – Policija je pozvana oko 10.25 sati u srijedu, nakon što su ovršitelji pronašli veliku količinu novca – izvijestili su. Iako nisu odali previše detalja o stanaru spornog stana, dodali su da je sredinom kolovoza na slobodu pušten 29-godišnjak koji je ranije bio uhićen pod sumnjom za pranje novca.

>> Slučajno razbila vrtnog patuljka pa se iznenadila što je u njemu pronašla

>> Studenti kupili stari kauč, ostali bez teksta kada su otkrili što je u njemu

>> Dovezli napušteni auto mehaničaru, iznenadili se što je bilo na stražnjem sjedalu

Komentara 2

T1
t111
10:49 13.06.2014.

ako je covjek osudjen za pranje novca, mozda mu je na tavanu bila sušiona novca... ko da u vešeraju nadjes robu, neš ti vijesti... :D

Avatar ivek
ivek
11:23 13.06.2014.

danas je velika ekonomska kriza,,, di se dodje do love ,, lova je njegova,,, dousnici rade svoj posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije