Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovdje nisu poslušni

Nijemci će i ogradu preskočiti za besplatnu plažu

plaža,Njemačka
Foto: DW screenshot
30.07.2014.
u 09:24

Nijemci vole i svoje domaće plaže na sjeveru zemlje. One su u pravilu kilometarski duge i pješčane, ali ne uvijek i besplatne

Vrijeme je ljetnih praznika i godišnjih odmora i u Njemačkoj. Njemački školarci doduše nemaju tri mjeseca, nego samo šest tjedana školskog raspusta, ali i mnogim njemačkim obiteljima je ljetni odmor bez mora i plaže nezamisliv.

To ne mora nužno biti negdje na toplom jugu. Nijemci vole i svoje domaće plaže na sjeveru zemlje. One su u pravilu kilometarski duge i pješčane, ali ne uvijek i besplatne. Građane to ljuti pa su i inače prilično poslušni Nijemci počeli skakati preko ograda. 

>>Ovo je 10 najljepših plaža na hrvatskom Jadranu!

Komentara 2

Avatar morski covik 3
morski covik 3
20:18 31.07.2014.

Kakva "uzivancija" !!!! Pljuc...

Avatar poklon1234
poklon1234
11:53 30.07.2014.

super im je plaza i more :-))))))))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije