Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆA NAGRADA

Nijemac osvojio rekordnih 90 milijuna na EuroJackpotu

eurojackpot
Foto: SUSANN PRAUTSCH/DPA/PIXSELL
15.10.2016.
u 11:08

Zadnjih deset natjecanja nije bilo pobjednika, zahvaljujući čemu je jackpot dosegnuo maksimalnu svotu od 90 milijuna eura

Muškarac iz južne Njemačke osvojio je rekordnih 90 milijuna eura u natjecanju EuroJackpot, što je najveća nagrada u lotto natjecanju ikada u toj zemlji.  

Dobitnik iz savezne države Baden-Württemberg srušio je raniji njemački EuroJackpot rekord od 84,8 milijuna eura postavljen u kolovozu, objavila je njemačka regionalna lotto tvrtka Westlotto u Munsteru u petak.  

Zadnjih deset natjecanja nije bilo pobjednika, zahvaljujući čemu je jackpot dosegnuo maksimalnu svotu od 90 milijuna eura.  

EuroJackpot je dostupan u 17 zemalja: Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Njemačkoj, Estoniji, Finskoj, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Nizozemskoj, Norveškoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj i Švedskoj.  

Izvlačenje se održava svaki petak u finskome glavnom gradu Helsinkiju.

>> Izvučen Eurojackpot! Sretni dobitnik osvojio 633,9 milijuna kuna

>> Eurojackpot više ne raste – sada se igra za fenomenalnih 675 milijuna kuna sve dok se ne pogodi!

Komentara 7

LA
lakočemo
12:27 15.10.2016.

koja slučajnost, švaba nemogu vjerovati

AM
Axis Mundi
17:38 19.10.2016.

još jedan dobitnik Nijemac u nizu...kako god bilo, tko god da je zaista dobio, pa i puno manje od ove bajne cifre, šta da mu kažem, nego da je sretnik i neka uživa.

CR
crobmw1
11:47 16.10.2016.

Zato on na taj dobitak u Njemačkoj, kao i u velikoj većini Europe, neće platiti niti centa poreza, dok da je to slučajno dobio Hrvat, Lijepa Naša bi ga oderala na 30% poreza, što je 50% više negoli je ijedan porez na igre igdje u EUropi... eto, barem smo u nečemu prvi. O tome da država u startu uztme 50% od svih uplata se zna, no kako im to nije dosta, onda uzmu još 30% dobitka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije