Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav šok

Nije znala da je trudna: Otišla na WC pa rodila dječaka

Rodila, a nije ni znala da je trudna
Foto: Facebook
1/2
03.03.2014.
u 21:00

"Nisam imala nikakve znakove, ni jutarnje mučnine niti bol. I cijelo sam vrijeme imala mjesečnicu", rekla je.

Gaynor Rzepka (25) do posljednjeg trenutka nije znala da je trudna, sve dok nije otišla na WC, gdje je rodila dječaka. Rođenje djeteta bilo je pravo iznenađenje i za Gaynor i za njezinu obitelj iz Walesa. S obzirom da nije znala da je trudna ova novopečena majka radila je 10-satne smjene na poslu, gdje je dizala pakete teške i po 25 kilograma, a tijekom trudnoće je otrčala i pola maratona. Ispričala je, sada kad razmišlja, da jedino što joj je moglo biti sumnjivo je to što je imala veliku želju za Mars čokoladicama i što se udebljala tijekom Božića, ali je mislila da je to od kolača, piše Daily Mail.

Nekoliko sati prije poroda Gaynor je bila na svom radnom mjestu, u Filco supermarketu u Cowbridgeu, i rekla je da se nije osjećala dobro. No, iako ju je šef htio pustiti ranije, Gaynor je odradila svoju šihtu do kraja. "Imala sam oštru bol cijeli dan u trbuhu i nisam znala o čemu se radi, kao da me netko bode nožem kroz desnu stranu", ispričala je Gaynor koju su bolovi probudili tijekom spavanja. "Još me jednom prerezalo oko 5:20 i onda sam opet otišla na WC. Samo sam stisnula i on je stigao. Uhvatila sam ga prije nego je pao u WC. Bila sam u šoku", ispričala je i dodala kako je samo ponavljala "O moj Bože". Njezina majka potrčala je na kat kako bi vidjela je li joj kćer dobro, a nemalo se iznenadila kada je čula plač djeteta.

"Nisam imala nikakve znakove, ni jutarnje mučnine niti bol. I cijelo sam vrijeme imala mjesečnicu", rekla je. Gaynor je bojala kako će na sretnu vijest reagirati otac njezina djeteta, 29-godišnji Paul, kojeg je upoznala prije godinu dana. "Mislila sam da će me ubiti pa sam mami rekla da ga nazove. No, bio je presretan".

>> Muškarci, evo zašto ne smijete predugo čekati na očinstvo

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 12

MA
macor
21:26 03.03.2014.

Ma da. Bas joj vjerujemo.

Avatar EI Indio
EI Indio
21:09 03.03.2014.

21 vek .. ona nezna da je trudna 9 meseci . Da li je to skrivena kamera?

SP
space2
21:43 03.03.2014.

mozda sam i ja a ne znam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije