Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koji rekord!

Nije se oprao 60 godina, puši izmet i - traži ženu

neopran 60 godina
Foto: Screenshot: Youtube
1/3
16.01.2014.
u 08:15

Nije se oprao šest desetljeća jer vjeruje da bi se od čistoće mogao razboljeti!

Pitanje za pripadnice ljepšeg spola. Biste li mogle voljeti i živjeti s muškarcem koji se nije oprao 60 godina, omiljeno jelo mu je truli dikobraz, a puši - izmet?

Teško nam je zamisliti da postoji osoba kojoj se sviđa takva 'kombinacija', no 80-godišnji Iranac Amou Haji, koji je opisan u prethodnoj rečenici, traži jednu koja bi bila to spremna prihvatiti.

Haji živi u selu Dejgah u pustinji, a noći provodi u iskopanoj rupi ili u ciglenoj nastambi koju su mu izgradili mještani. Nije se oprao šest desetljeća jer vjeruje da bi se od čistoće mogao razboljeti! No to nije sve. Dnevno iz hrđave limenke popije pet litara vode, a umjesto šišanja škarama kosu krati spaljivanjem vrhova, piše Daily Mail.

Haji živi na ovakav način zbog nekoliko emotivnih krahova u mladosti, a u pronalasku ljubavi svog života želimo mu mnogo sreće.

>>Najsmrdljiviji čovjek na svijetu nije se okupao 38 godina

Komentara 5

MA
Maja28
13:13 19.01.2014.

Ne živi on tako dugo jer je ostavio sapun nego za to jer je ostavio mozak. Ne nervira se , ne misli na kredit u francima, na režije i na djecu te kako ustati i trčati na posao te biti sretan ako uopće dobije plaću. Čovjek se ne nervira i može tako još 80 god. Mislim da je u tome tajna njegove dugovječnosti.

MI
Milbon
09:34 16.01.2014.

Rugajte se ali on ima 80 godina

UN
unbekant
10:00 16.01.2014.

"Milbon" Tacno tako,bez kupanja,i ostalih nasi svakodnevnica,on je eto on je tako pljesniv dozivijo 80 godina,dok mnogi"cistaci",doktori i ostala fina raja umiru s 50-60 godina,i ja evo razmisljam da se vise ne kupam,i ne drzim apsolutno nista od higjenskog zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije