Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
precijenili se

Nije porod za svakoga. Njih dvojica nisu to mogla podnijeti

Armani2
Foto: Reuters
1/2
14.03.2013.
u 13:37

Zanimalo ih je kako izgleda porod pa su se zavalili na kauč i pustili snimku

Niti svaki budući tata želi biti na porodu, niti svaka buduća majka želi da je partner drži za ruku dok na svijet donosi dijete. 

No, ova dvojica prijatelja otišla su korak dalje. Zanimalo ih je kako izgleda porod pa su se zavalili na kauč i pustili snimku. 

Kako su reagirali, provjerite u videu. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar morski covik 1
morski covik 1
15:27 14.03.2013.

Porod je fenomenalan dogadjaj. Tezak je, opasan i bolan ali takav je i zivot. Dobro je da su ovi klinci ovo vidjeli bez obzira na sve... Mi muskarci ne mozemo ZAMISLITI bol i muku koje prlaze zene, ali ne mozemoo zamisliti niti njihovu ljubav i srecu na kraju.

AA
aagincic
20:51 14.03.2013.

dio je povezivanja majke s djetetom - bitan, i snaga doživljaja isto igra ulogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije