Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš gnjusno

Nije mogla vjerovati što joj je napravio kako bi raskinuo zaruke

Alex Lanchester
Foto: Screenshot
17.08.2014.
u 10:14

Pet mjeseci prije velikog dana, Alex Lanchester dobila je poziv kojim su je obavijestili da je njen zaručnik poginuo u prometnoj nesreći, no to je bio samo početak bizarne priče

Britanka Alex Lanchester nije mogla dočekati udaju za ljubav svog života, a on nije prezao poduzeti ni ono najgore da bi se izvukao iz vjenčanja.

Iako nije zamišljala da će se udati tako mlada, 23-godišnja Alex sve je pripremila za vjenčanje s Amerikancem Tuckerom Blandfordom, piše Mirror.

No, pet mjeseci prije velikog dana, dobila je poziv kojim su je obavijestili kako je njen zaručnik poginuo u prometnoj nesreći. Nesuđena mladenka ostala je šokirana saznavši da je Tucker tajno bolovao od depresije i stoga se bacio pod auto.

– Dobila sam poziv od čovjeka koji se predstavio kao Tuckerov otac i rekao da ima loše vijesti. No nije zvučao kao njegov otac, već kao Tucker – priča Alex, koja je počela plakati dok je pokušavala procesuirati to što je upravo čula.

– Nisam mogla disati. Potpuno me uništilo – kaže. No, njena bol pretvorila se u bijes nakon što je nazvala Tuckerovu majku kako bi saznala što se točno dogodilo.

– Rekla je da je Tucker dobro i da ne zna o čemu pričam te da je mislila da smo prekinuli prije nekoliko mjeseci. Nije ništa znala o vjenčanju – rekla je Alex, koja otad nije razgovarala s Tuckerom i više ne želi čuti za njega.

– Mislim da mu nikad neću oprostiti. Pretvarati se da je mrtav kako se ne bismo vjenčali, to je gnjusno. Ako me imalo volio, kako je mogao napraviti takvu stvar – pita se Alex.

Tucker kaže kako mu je žao što se ponio tako.

– Nema se što dodati. Znam da joj nisam to tako trebao reći, ali nisam znao što drugo napraviti. Grozna sam osoba. Alex je sjajna cura, no prepao sam se i htio sam izaći iz te veze – objašnjava 23-godišnji Tucker.

>>Uhodila muža na Facebooku pa se šokirala onim što je otkrila

>>Kad nam nedostaje bliskosti, igramo se sobom i drugima

>>Tom Hooper ostavio zaručnicu, a onda doznao da je trudna

Komentara 15

Avatar targus
targus
11:19 17.08.2014.

sad bude na kraju stvarno obolio od depresije i završio pod autom:)...s 23 godine bi trebao imati nešto mozga glavi:))

Avatar Babaluji x
Babaluji x
16:07 17.08.2014.

e to nije muškarac nego jedan obični mamin balavac tako se ponijeti prema jednoj ženi !!!

DI
didixx
15:42 17.08.2014.

Sloboda je neprocjenjiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije