Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rad i zabava

Ni astronauti mu ne mogu odoljeti: Ovo je prvi svemirski 'selfie'!

Rick Mastracchio
Foto: Twitter
1/3
24.04.2014.
u 11:11

NASA-in astronaut Rick Mastracchio na Međunarodnoj svemirskoj postaji nakon nekoliko pokušaja uspio je napraviti "selfie"

Tijekom kratke svemirske šetnje u srijedu, NASA-in astronaut Rick Mastracchio požalio se da su mu ruke prekratke da napravi "selfie". No, to ga ipak nije spriječilo da ga snimi, a potom i da podijeli rezultat.

– Zbog svemirskog odijela, čini se kako je vrlo teško napraviti dobar "selfie". Pokušao sam ih nekoliko danas – napisao je Mastracchio ispod fotografije koju je objavio na Twitteru nakon što su on i kolega Steve Swanson zamijenili pokvareno vanjsko računalo na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

Napraviti "selfie" nije bilo jednostavno. Ne samo da mu je smetalo odijelo već se Mastracchio nalazio u sjeni svemirske stanice, dok se iza njega ocrtavao plavi planet.

>>Sveučilište zamolilo studente da se suzdrže od selfieja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije