Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vješto spašavanje

Nespretan slonić upao u šaht, stanovnici mu uskočili u pomoć

Sloniću upalom u šaht odlučili su pomoći stanovnici
Foto: Youtube Screenshot
1/6
30.05.2016.
u 18:30

Dobroćudni Samaritanci uz pomoć Udruge za zaštitu divljih životinja, slonu su zavezali uže oko prednjih nogu i nakon nekoliko pokušaja izvukli uplašenu životinju

Azijskom sloniću dogodila se neočekivana nesreća kada je upao u šaht u Šri Lanki. Stanovnici lučkog grada Hambantota okupili su se i odmah mu uskočili u pomoć.

Dobroćudni Samaritanci uz pomoć Udruge za zaštitu divljih životinja, slonu su zavezali uže oko prednjih nogu i nakon nekoliko pokušaja izvukli uplašenu životinju. Također, tijekom zbrinjavanja pružili su mu i vodu, kako mu se stanje ne bi pogoršalo na vrućini. 

Nakon vještog spašavanja maleni slon prevezen je na liječenje, a sumnja se da je slomio nogu. Inače, slonovi su česta pojava na ulicama Hambantota, gdje divlje životinje slobodno lutaju među ljudima. 

 

>> Slon Peter naprosto ne može odoljeti dobroj glazbi

>> Djevojčica iz džungle. Najbolji prijatelj joj je slon

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Linux
Linux
00:54 03.06.2016.

bravo andrea, vidio sam jos jedan tvoj clanak, nisam te primijetio do danas, i mogu ti reci da si dobra. nastavi tako i dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije