Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Budimo dobri'

Nepoznati dobročinitelj po gradu skriva patkice za kupanje i novac!

patka
screenshot/youtube
27.11.2014.
u 23:33

- Ja sam patka i imam za tebe poklon. Zašto ne bi kupio kavu ili se počastio - stajalo je u poruci uz patku i pet funti.

Nepoznati dobročinitelj "hara" engleskim Kentom. Građani su diljem grada Tonbridgea pronašli najmanje sedam žutih plastičnih patkica za kupanje uz koje je bila poruka i novac, piše Mirror.

Dobročinitelj uz patke za kupanje ostavlja i poruke u kojima traži od pronalazača da nastave "lanac dobročinstva". - Ja sam patka i imam za tebe poklon. Zašto ne bi kupio kavu ili se počastio - stajalo je u poruci uz patku i pet funti. "Čuvaj me u svojem džepu i kada ćeš moći, stavi nešto ispod mene i sakrij me u gradu kako bi me pronašao netko drugi i profitirao od tvoje darežljivosti. Budimo dobri, budi dobar", pisalo je u poruci.

Drugi ljudi su na društvenim mrežama napisali da su pronašli patke uz koje je bilo čak i do 20 funta. 44-godišnji Neil Mitchell je blizu kafića našao jednu sa 10 funta.

>>Filantropija kroz donacije pridonosi promicanju solidarnosti

>>Naše tvrtke trebale bi donirati 300 do 500 milijuna kuna godišnje

Komentara 2

NE
neboiznadzagreba
23:54 27.11.2014.

Juriš u Kent , Ivice !

Avatar Dameanu
Dameanu
05:13 28.11.2014.

Ma neka patka doleti u HR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije