Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio puno krvi

Strava u kupaonici: Velika zmija ugrizla ga za penis

Nesreća na Tajlandu
Foto: bangkapongnews/Facebook
1/6
25.05.2016.
u 22:46

Borba između zmije i Atthaporna trajala je neko vrijeme, ostavivši iza sebe krvavu kupaonicu, a zmiju je u konačnici uspio uloviti užetom oko vrata i zavezati za ručku od vrata

Kada je otišao obaviti nuždu Atthaporn Boonmakchua (38) na zahodu je dočekao ni više, ni manje, nego li - veliki piton. Muškarac se nalazio u svom domu na Tajlandu kada se iz WC-a iznenada pojavila zmija i ugrizla ga za penis.

Borba između zmije i Atthaporna trajala je neko vrijeme, ostavivši iza sebe krvavu kupaonicu, a zmiju je u konačnici uspio uloviti užetom oko vrata i zavezati za ručku od vrata, javlja The Sun.

Nakon neočekivane bitke, Tajlanđanin se onesvjestio te je odvezen u lokalnu bolnicu. Izgubio je puno krvi, a kasnije je ispričao da se pribojavao da mu je strgnut penis.

Vjeruje se da je piton stigao di WC-a kroz kanalizacijske cijevi, a vatrogasci su morali razbiti školjku kako bi veliku zmiju izvukli van.

Njena točna dužina nije otkrivena, ali zalutali piton biti će pušten u divljinu.

>

 

 

>> Bajakovo: U autobusu pronađen kraljevski piton dug 2,5 m

Ključne riječi

Komentara 6

DA
dabssa
05:33 26.05.2016.

Sjecam se seoskih kenjeresa kao dijete. Uvijek me bilo strah da ce se bas to desiti!

Avatar Bakunin
Bakunin
06:44 26.05.2016.

A ja već mislio da ga ugrizla Ševerina!

KT
komen_tar
10:10 26.05.2016.

Sve mi je ovo sumnjivo. Zove se AtthaPORN, a ugrizla ga za qrac hehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije