Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav fijasko

Naručila preko interneta haljinu iz snova za maturalnu zabavu, a na njezinu adresu stiglo je ovo!

haljina
Foto: Twitter
26.04.2016.
u 09:51

U kutiji je bila haljina koja gotovo ne nalikuje onoj koju je ona naručila. – Bila sam stvarno uzbuđena jer mi je haljina bila prelijepa – kazala je Alivia čije je oduševljenje brzo splasnulo

Tinejdžerica Alivia Briggs iz Alabame na vlastitoj koži uvjerila se da online kupnja ponekad može biti veliko razočaranje.

Naime, ova maturantica preko interneta je naručila savršenu haljinu za svoju maturalnu zabavu, a ono što joj je stiglo na kućnu adresu neugodno ju je iznenadilo.

U kutiji je bila haljina koja gotovo ne nalikuje onoj koju je ona naručila. – Bila sam stvarno uzbuđena jer mi je haljina bila prelijepa – kazala je Alivia čije je oduševljenje brzo splasnulo. 

– Platila sam ju 223 dolara i dobila haljinu koja skoro i ne liči na ono što sam naručila. Haljina nije toliko loša, ali ne želim nositi nešto što nisam naručila – kazala je maturantica koja je na kraju na maturalnu zabavu otišla u smaragdnozelenoj haljini.

– Srećom da sam imala plan B u slučaju da se ovo dogodi – napisala je djevojka na svom Twitteru koja će zasigurno drugi put dobro razmisliti prije nego naruči nešto preko interneta.

>>Naručile su preko interneta 'haljine iz snova', a ovo je ono što su dobile

Komentara 1

FR
franjom18
17:13 26.04.2016.

najbolje bez!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije