Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Napili se, 'uskočili' u oklopno vozilo i provozali selom!

oklopnjak
Foto: Youtube
1/2
08.02.2016.
u 09:49

Policiji su otežali posao skrenuvši s ceste na polje gdje je policijski automobil zapeo u blatu.

Dvojica Rusa, tijekom vikenda, u "gluho doba noći" odlučila su se zabaviti vožnjom u oklopnom vozilu, piše RT.  

Policajce u stanici Karavaevo, smještenoj oko 130 kilometara jugozapadno od St. Petersburga, nazvali su stanovnici i kazali im da se netko vozi po selu u oklopnom vozilu. 

 

Dvojicu "veseljaka" policijska blokada nije mogla zaustaviti, što je dovelo do potjere lokalnim cestama. Policiji su otežali posao skrenuvši sa ceste na polje gdje je policijski automobil zapeo u blatu. 

"Plavci" su potjeru nastavili trčeći za "oklopnjakom", a sve je završilo kada je vozilo udarilo u drvo, a pijani vozači su uhićeni. Prijeti im kazna od oko 400 dolara i oduzimanje vozačke dozvole na dvije godine. 

>>Šokantna snimka: Rusko oklopno vozilo pregazilo vojnika koji je preživio nesreću

>>Novosadski biznismen divljao ulicama u oklopnom vozilu

Komentara 2

ZG
zg223
16:04 08.02.2016.

koje vi bedastoce pisete..policajci su trcali za vojnim vozilom u rusiji i prijeti im 400 dolara kazne u drzavi u kojoj je valuta rubalj.pa kakve to ovlasti ima javna policija prema vojsci???apsolutno nikakve molim vas da ne pisete izmisljene gluposti vise

LU
luzer96
15:25 10.02.2016.

Legende, to se dogodilo prije dvije godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije