Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snalažljiva

Studentici oduzeli vozačku, no evo kako se snašla!

Barbie
Foto: Twitter
1/4
04.09.2015.
u 10:58

Ova 20-godišnja studentica strojarstva ideju vožnje biciklom je odbacila jer kako kaže, Barbie automobil bolje odgovara njezinoj osobnosti

Oduzimanje vozačke dozvole nije bilo dovoljno da se studentica Tara Monroe iz Teksasa skloni s ceste. Nakon što joj je oduzet automobil i vozačka dozvola zbog vožnje pod utjecajem alkohola, Tara je odlučila kako će se odsad voziti u plastičnom, ružičastom Barbie džipu koji pokreću baterije.

Ova 20-godišnja studentica strojarstva ideju vožnje biciklom je odbacila jer kako kaže, Barbie automobil bolje odgovara njezinoj osobnosti.

Kupila ga je putem oglasa po cijeni od 400 kuna, a iako je maksimalna brzina 8 kilometara na sat, kaže kako joj je to sasvim dovoljno za kretanje na području kampusa, iako ima malo problema s uzbrdicama.

>> I to se dogodilo: Prvi put u 50 godina proizvodi se i ovakva Barbie

Komentara 1

ME
meerkat
12:17 04.09.2015.

Nije lijepo rugati se mentalno uskraćenima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije