Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva romantika

Nakon poruke na novčanici bivše ljubavnike spojio Facebook

Facebook
02.09.2015.
u 12:57

Denise koja je očito i sama nepopravljiva romantičarka, morala je saznati što se dogodilo s Christy i Megan pa je fotografiju objavila na Facebooku

Kad je Denise O'Reilly prošli tjedan otvorila novčanik, našla se pred velikom dilemom. Na novčanici je pisalo 'Christy, oduvijek si postojao samo ti! Pronađi me,  -  Megan'.

Denise koja je očito i sama nepopravljiva romantičarka, morala je saznati što se dogodilo s Christy i Megan pa je fotografiju objavila na Facebooku. U kratkom roku fotografija je podijeljena 16.000 puta u nadi da će pomoći spojiti zaljubljei par.

Fotografiju je vidio i Christy koji je javio Dense kako je uspio pronaći Megan.

 - Megan je moja bivša cura koju sam ponovno kontaktirao kad sam vidio fotografiju. Rekla mi je da je poruku napisala na novčanici od 20 eura s kojom je platila ulaznicu za klub u kojem sam nastupao s bendom. Nadala se da će ona doći direktno do mene, kazao je Christy i dodao kako bivši ljubavnici sada redovito komuniciraju no nije želio otkriti jesu li opet u vezi.

>> Žene će rjeđe prekidati veze, ali će češće inicirati razvode. I to zbog ovoga...

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
djurex
13:42 02.09.2015.

kakve su novine i novinari koji ovo zovu i stavljaju u rubriku "najnovije vijesti" ?? dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije