Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident s prtljagom

Snimka razbjesnila putnike: Air Canada se zbog ovoga morala ispričati

torbe
Foto: Youtube
1/2
20.04.2014.
u 11:43

Na snimci se vidi kako radnik baca torbe jednu na drugu s velike visine.

Nakon što se na YouTubeu pojavio video koji je dosad skupio više od 99.000 tisuća pregleda, kompanija Air Canada provela je većinu vikenda ispričavajući se zbog incidenta u svezi postupanja s prtljagom, javlja The Star.

Video je objavljen 18. travnja i izazvao je nezadovljstvo javnosti na društvenim mrežama. S prozora zaustavljenog zrakoplova kompanije Air Canada snimo ga je Dwayne Stewart. Prema njegovim riječima, radi se o snimci s aerodroma u Torontu, a na njoj se vidi kako radnik baca torbe jednu na drugu sa, kako piše na YouTubeu, 20 stopa što je otprilike šest metara visine.

Iz kompanije su kazali da su u procesu identifikacije radnika koji su sudjelovali u tome te da bi nakon istrage mogli dobiti otkaz. Dodali su da postupci ovih pojedinaca ne predstavljaju veliku većinu njihovih zaposlenika

Komentari koje je na društvenim mrežama izazvao incident su različiti. Neki korisnici osudili su kompaniju a drugi su kazali da postupci radnika ne predstavljaju mnoge druge zaposlenike Air Canade. Neki su se čak suosjećali s radnikom.

>> Evo kako spakirati sve što vam treba za 10 dana putovanja u samo jednu torbu!

Ključne riječi

Komentara 8

MI
miso
21:31 20.04.2014.

[Dodali su da postupci ovih pojedinaca ne predstavljaju veliku većinu njihovih zaposlenika.] Drugi bacaju ne sa 6 već s 12 metara. Uostalom, treba kazniti one koji su iz aviona nedopušteno snimali. Ugrozili su sigurnost.

SO
Soljženicin
13:52 20.04.2014.

letu torbe, letu avioni, da ugroze ....

EV
evropljanin
13:17 20.04.2014.

imali su peh da su snimljeni. meni je na plesu od kofera uzeti privjesak. mislim da je to tuznije. promislite pod kojim pritiskom ti ljudi rade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije