Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idu u rumunjsku

Nakon 20 godina, spašeni medvjedi alkoholičari

medvjed
Foto: ilustracija
02.03.2015.
u 15:58

Spasila ih je dobrotvorna organizacija Brigitte Bardot, a prevest će ih u zoološki vrt u Rumunjskoj

Spašena su dva medvjeda alkoholičara iz ruskog Sočija, gdje ih je u zarobljeništvu držao vlasnik jednog restorana. Medvjedi su, naime, postali ovisni o alkoholu jer im je gazda davao piti, ali i svi gosti restorana. Medvjedima su kupovali pivo koje bi oni s guštom popili.

Spasila ih je dobrotvorna organizacija Brigitte Bardot, a prevest će ih u zoološki vrt u Rumunjskoj. Medvjedi tako neće više živjeti u prljavim kavezima kao što su živjeli posljednjih 20 godina.

Ni jedan zoološki vrt nije htio primiti ova dva medvjeda upravo jer su ovisni o alkoholu pa su zbog toga agresivniji i treba im puno vremena da se riješe ovisnosti.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ankabutorac
ankabutorac
08:19 05.03.2015.

Kak sam vec prije napisala pisem i sada....Ljudi su najvece zvjeri....

DU
Deleted user
10:35 05.03.2015.

U civiliziranoj zemlji takav mučitelj životinja bio bi osuđen na kaznu zatvora+novčanu kaznu.

DU
Deleted user
09:12 09.03.2015.

Žao mi je mede ali čini mi se da sam ga u saboru viđao i to češće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije