Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno bizarno

Najgori stanodavac ikad: Naplaćuje puštanje vode u toaletu?!

Toalet papir
Foto: Shutterstock
02.01.2017.
u 13:40

Postavilo se pitanje je li odluka stanodavca legalna i koja sve pravila zapravo krši

Iznamljivanje stanova često je mukotrpan posao, a pronaći dobrog stanodavca još veći je izazov. Međutim, izgleda da smo u Australiji možda otkrili i najgoreg standovca na svijetu koji, naime, naplaćuje korištenje toaleta.

Postavilo se pitanje je li odluka stanodavca legalna i koja sve pravila zapravo krši. Unajmljivač stana kaže da za svako puštanje vode izdvaja 50 penija. Naime, sustav plaćanja integriran je u WC školjku pa zapravo ne postoji drugi način da se pusti voda, osim eventualno koristeći kantu. 

- Vladina inicijativa bila je ušteda vode, ali ne razumijem zašto stanodavac onda uzima novac sebi? - kazao je stanar, nadajući se da ostale stanodavce ova ideja neće potaknuti na dizajniranje upravo ovih toaleta.

Pay for use of home toilet

>> Nije pričao sa suprugom 20 godina, a razlog je zaista bizaran

Komentara 2

SD
sdpesticid
18:03 02.01.2017.

hm, ovo je u biti vrlo pozitivna stvar jer gledajući s aspekta ispravnosti vodokotlića mnogi i nisu baš u sasvim ispravnom stanju, što se ''laganim curenjem'' iskazuje u enormnom gubitku vode kada zbrojimo sve neispravne vodokotliće, a koji se lako daju popraviti ili u krajnjem slučaju natjerati potrošača na zamjenu istog ispravnim ili novim. zvuči apsurdno ova vrsta naplate ali koji je drugi način rješenja problema, ne znam.

DU
Deleted user
11:00 03.01.2017.

Manje kenjat, pa ćeš manje i platit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije