Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava i zarada

Na Youtubeu 
zaradi 1,3 milijuna dolara godišnje, a tek mu je 8 godina

evan
Foto: Instagram
1/2
22.09.2014.
u 21:46

Osmogodišnji Evan koji stoji iza kanala pod imenom EvanTubeHD zarađuje recenzijama igračaka

Gotovo da nema roditelja koji sa svojom djecom na YouTubeu nije barem jednom pogledao video u kojem se predstavljaju njihove omiljene igračke. Najnovije verzije Angry birdsa, Nindža kornjača i sličnih likova redovito se pojavljuju na ovom internetskom servisu, a o njihovim novim “mogućnostima” često govore sama djeca koja ih testiraju i ocjenjuju. Jedno je od njih i osmogodišnji Evan koji stoji iza kanala pod imenom EvanTubeHD na kojem se mogu vidjeti njegove recenzije najnovijih igračaka.

No, za razliku od druge djece koja uglavnom gledaju Evanove ocjene igračaka, ovaj dječak od toga zarađuje nevjerojatnih 1,3 milijuna dolara godišnje. A sve je počelo kao zabava kada je prije nekoliko godina Evan s ocem Jaredom odlučio snimiti otvaranje nove igračke koju su kupili u trgovini. Evan je igračku i komentirao, a snimku su objavili na YouTubeu. Poslije su to ponovili, a klipovi su postali izuzetno gledani pa su proizvođači igračaka odlučili to iskoristiti za reklamu i oglašavanje. Igra je prerasla u pravi posao, a Evan, osim što uživa, odlično i zarađuje.

>>YouTube isplaćuje tisuće dolara vlasnicima najpopularnijih videa

Ključne riječi

Komentara 2

TW
tweakUI
00:20 23.09.2014.

naravno, roditelji i snimatelji skaču na svaki dječji mig; Evan troši zarađeni novac časteći sladoledom sve svoje vršnjake... a pozadina opet... toljage, pljuce... Dragi Evane... nisi pametniji od onog majmuna s početka Odiseje... na žalost, i oni koji na ovakavav način prikazuju dječju 'inteligenciju' nisu se makli dalje od Krapinskog pračovjeka.

DU
Deleted user
07:22 23.09.2014.

drago mi je da imam istomišljenika, pozdrav tweakUI....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije