Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Na tavanu stare kuće pronašli lagan kovčeg: nećete vjerovati što je bilo u njemu!

Kovčeg
Foto: Pixabay
1/3
20.10.2016.
u 17:33

Bračni par iz SAD-a nedavno je odlučio obnoviti staru kuću, a ondje su pronašli nešto što je riješilo njihove probleme...

Kada je bračni par iz SAD odlučio obnoviti staru kuću, nisu mogli ni zamisliti što će pronaći na tavanu. Vlasnik kuće (35) ugledao je kovčeg kojeg je nekoliko puta fotografirao i zatim otvorio u prisustvu svoje supruge, prenosi The Sun.

"Osjetio sam kako je nešto u njoj, ali nije bilo teško", rekao je vlasnik. 

Kada su napokon otvorili kovčeg vidjeli su da je sadržaj umotan u zaštitni papir premazan voskom. Također, sadržaj je bio zaštićen starim novinskim papirom na kojem je pisao datum 25. ožujka, 1951. godine.

Ono što su pronašli promijenilo im je život. Naime, u jednom su paketu bile novčanice od 20 dolara, a u drugom od 50 i 100. Odmah su konzultirali odvjednika kako bi saznali mogu li zadržati novac.

Ukupno su pronašli 23.000 dolara (otprlike 157.000 kuna), a novac su iskoristili za otplatu hipoteke. 

>> Sve je bilo spremno za luksuzno vjenčanje iz snova, a onda joj je vidovnjakinja rekla nešto zbog čega je sve u trenu propalo...

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:00 21.10.2016.

Lako njima kada žive u SAD. Što bih ja koji živim u Hrvatskoj mogao otplatiti da na tavanu pok. djeda i nađem pun kofer novčanica iz 1951.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije