Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Iznenađenje'

Na prvom spoju nakratko otišla iz sobe, ostala bez teksta kada se vratila

Ukrao joj psa i televizor
Foto: Dover Police Department
1/3
20.04.2014.
u 20:33

Muškarac je iskoristio trenutak pa se umjesto ljubavnom večeri "počastio" Samsungovim televizorom vrijednim 3.000 dolara i jorkširskim terijerom koji je procijenjen na 4.000 dolara

Žena iz američkog Dovera zasigurno će ubuduće biti pažljivija prilikom biranja partnera putem internetskih stranica za parove. Naime, na prvom spoju muškarac je došao kod nje u kuću, a u jednom trenutku ona je otišla u drugu prostoriju.

Kada se vratila ostala je u šoku - njezinom "odabranom" muškarcu nije bilo ni traga, kao ni televizoru i psu! Muškarac je iskoristio trenutak pa se umjesto ljubavnom večeri "počastio" Samsungovim televizorom vrijednim 3.000 dolara i jorkširskim terijerom koji je procijenjen na 4.000 dolara, piše Daily Record.

Oštećena je sve prijavila policiji koja je uzela muškarčeve otiske s njezinog mobitela kojeg je koristio dok je bio u kući. No, potraga za ukradenim nije dugo trajala jer su nakon dva dana ženi u dvorištu osvanuli i njezin pas i televizor. Terijer, koji je bio vezan za televizor, bio je dobrog zdravstvenog stanja, a policija sada traga za "kradljivcem dobrog srca".

>> Ukrala auto, zabila se u kuću i ubila ženu na spavanju

Komentara 17

PA
pancake
20:46 20.04.2014.

pa na prvi spoj se ide na javno mjesto, pogotovo sa strancem.... glu**** je mogla glavu izgubiti -.-

ZE
zelenakrava
09:19 21.04.2014.

Kakav li je to TV za 3000 $? Neki ogroman.Pa frajer ga ne bi iznio u toj brzini i još sa pesekom. i Jorkširac da vrijedi 4000 $? Glupost. Uvrh glave 2000$.

IL
iluzionist
11:55 21.04.2014.

pravo pitanje je kakva je onda bila ta ženska kad mu je đukela bila atraktivnija od nje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije